Trochę szkoda, że go zamykają dla polskich graczy. Nawet jeżeli "stare" konta zostaną to i tak strach będzie grać, bo pewnie następnym krokiem będzie zamknięcie kont już istniejących.
To był mój pierwszy bukmacher internetowy ???? Aż się łezka kręci w oku. Pomimo, ich oczywistych wad (całkiem sporo) trochę u nich pograłem. Niestety do dzisiaj kojarzą mi się z kursami na
live typu 1.01/11 (później to nieco zmienili), ale za to fajną opcją był chat podczas wydarzeń
live - ciekawie oglądało się spotkanie i komentowało na żywo razem z innymi. Czaty nie było moderowane - więc każdy pisał co chciał (można sobie było zablokować we własnym zakresie spamerów), oczywiście najwięcej osób zawsze było na polskim kanale (oraz na niemieckim) - każde wydarzenia miało swój kanał.
Ogólnie też ten bukmacher miał swój klimat. Bardzo asekuracyjnie wystawiał kursy, ale z kolei bardzo czytelnie się komponowało kupon, nawet jak się grało skomplikowane systemy. Bardzo ładnie też wyglądała historia zakładów - chyba najczytelniejsza ze wszystkich bukmacherów, gdzie można sobie było łatwo podejrzeć co jest rozliczone, gdzie jest wtopa a gdzie się wygrało. Bardzo szybko też rozliczali wydarzenia na
live. Trochę szkoda, że znikają dla Polaków - ale życie nie znosi próżni, podejrzewam że większość rodaków co mieli tylko konto na Bwin.com przeniesie się szybko do konkurencji i spodziewam się jakiś akcji promocyjnych ze strony buków by podłapać sieroty po Bwinie, nie tylko Polaków, ale też przedstawicieli innych narodów.