bwin to największa złodziejska banda
Gram na bwin już parę lat, to co się dzieje teraz to jakiś żart, grałem w shoot the moons taka gra w kości z innymi graczami, wygrałem a bwin po odejściu od stołu nie wypłacił mi pieniędzy, napisałam wiadomość i odpisali po 3 dniach że muszą to sprawdzić, będzie to trwało do 10dni, minęło 10 dni i dalej nic, napisałm kolejną wiadomość i odpisali że jak wyjaśnią to się odezwą. Ani pieniędzy które wpłaciłam do stołu ani wygranych nie mam do tej pory.
Mam kontakt z innymi graczami i mają podobne problemy a polski support ma wszystkich w dupie. Odpisują z automatu te same regułki . to nie tylko się dzieje przy grach ale także przy zakładach a teraz ich sztandarową zagrywką jest blokowanie konta, to już stało się normą, jak im się e-mail nie podoba to piszą swój paragraf i zamykają konto. ODRADZAM BWINA, TO ZŁODZIEJE!!!!! zauważcie że jak wpiszecie opinie o bwin to są z 2005 roku, a jak checie wyrazić opinię to musicie się rejestrować, to wszystko jest po to żeby zniechęcić potencjalnych, niezadowolonych klientów żeby nie pisali źle o bwin!!!