Zależy od twoich osiągnięć widocznie nie są jeszcze wystarczające.ten zacny bukmacher nigdy nie limituje do niskich kwot? Pytam bo mam od 3 lat konto i nie zostałem zlimitowany.
to chyba grasz jakies surebety a oni takimi widocznie gardzą. Ja mam konto na bwin od 3 lat i jestem zaskoczony wlasnie tym ze nie limitują a sporo ich ogolilem z jakies 3 tysiaki na plusie jestem czyli rocznie tysiac zł wychodzi i nadal moge grac, jesli chodzi o limity to bwin najlepszy moim zdaniemLimitują okrutnie, a jak nie dostałeś limitów to widocznie grasz za małe stawki i to wszystko.
Tysiąc pln na rok? Sporo? Dla jednego z najbardziej popularnych (nie mylić z najlepszych) buków na rynku tysiąc rocznie to sporo? Dla takiego buka to grosze. Najlepszy jeśli chodzi o limity? Troll jak nic, bo grałeś najwyżej w monopol ???? Wesołych świąt ????sporo ich ogolilem z jakies 3 tysiaki na plusie jestem czyli rocznie tysiac zł wychodzi i nadal moge grac, jesli chodzi o limity to Bwin najlepszy moim zdaniem
miałem bardzo podobnie, nadal mam sentyment do tego buka, rewelacyjne zrobiona strona, bardzo fajna oferta, ale... pograłem u nich bodaj dwa tygodnie i jeb z dzidy limit.1000 zł na zakład -> 250 zł na zakład i podziękowałem.
Grałem u nich bo lubiłem ich live
Niestety ten bukmacher jest słynny z limitów jednak to jeden z pierwszych popularnych razem z BAH dlatego mają całą rzesze użytkowników także mogą sobie na to pozwolić. Tym bardziej teraz trochę nasz rynek sobie odpuścili.miałem bardzo podobnie, nadal mam sentyment do tego buka, rewelacyjne zrobiona strona, bardzo fajna oferta, ale... pograłem u nich bodaj dwa tygodnie i jeb z dzidy limit.
Teraz mogę sobie rekreacyjnie czasem jakąś taśmę puścić dla rozrywki ????
troll? inni bukmacherzy w takich sytuacjach limituja a bwin nie, np w betsafe po kilku zakladach za 100zł limity. 1tys w rok to dla zwyklego Polaka duzo, widocznie wy jestescie niezwykli ze macie taki budżet żeby po 1tys grać na zakład i gratuluję . Wesolych swiąt
W bwin pozytywne rozliczenie kuponów zależy tylko od ich dobrej woli. W regulaminie mają coś takiego że w każdej chwili mogą dowolny kupon nawet wygrany anulować nie podając żadnego powodu. Wypłacaj całą kasę od nich i zmień buka.
Wypłacaj od nich wszystko co masz bo niedługo napiszą do ciebie maila że kiedyś mieli błąd ty u nich postawiłeś zakład po złym kursie i ci zakład z wygranego w historii zmienili na anulowany przy okazji zabierając ci srodki z konta gracza.witam
Bwin w perfidny sposób anuluje wygrane zakłady .Dziś po raz kolejny zostałem prze nich oszukany.Anuluje prawidłowo zagrane mecze na zywo gdzie linia jest dobra i kurs prawidłowy.Mało tego dodatkowo zlimitowali mnie do 102 zł.Czyli zobaczyli że ograłem ich na kilka tysięcy w krótkim i czasi i postanowili kilka zakładów wygranyc na zywo anulowac i dac limit do 102zł max wygrana.
tych zakładów jest dużo więcej.Na tym przykładzie widac perfidnie jak anulowali zakład o 18.39 -19,5 gdzie o 18.38 grałem linie -21,5 po kursie 2,25 i tam jest prawidłowo zagrana linia.Skora juz o 18.38 kurs było 2,25 i goscie rzucli jakiś punkty to logiczne jest żeby linie obnizyc na 19 po kursie 1,91 dlatego jest to czyste zagranie.Czy jest jakas organizacja która ich nadzoruje???
u mnie to samo ????witam
Bwin w perfidny sposób anuluje wygrane zakłady .Dziś po raz kolejny zostałem prze nich oszukany.Anuluje prawidłowo zagrane mecze na zywo gdzie linia jest dobra i kurs prawidłowy.Mało tego dodatkowo zlimitowali mnie do 102 zł.Czyli zobaczyli że ograłem ich na kilka tysięcy w krótkim i czasi i postanowili kilka zakładów wygranyc na zywo anulowac i dac limit do 102zł max wygrana.
tych zakładów jest dużo więcej.Na tym przykładzie widac perfidnie jak anulowali zakład o 18.39 -19,5 gdzie o 18.38 grałem linie -21,5 po kursie 2,25 i tam jest prawidłowo zagrana linia.Skora juz o 18.38 kurs było 2,25 i goscie rzucli jakiś punkty to logiczne jest żeby linie obnizyc na 19 po kursie 1,91 dlatego jest to czyste zagranie.Czy jest jakas organizacja która ich nadzoruje???