>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Bukmacher Bwin - opinie

A 861

amigo007

Użytkownik
Może odliczyli ci za coś. Oni tak mają, jak masz mieć minus to dowiadujesz się o tym niestety po wpłacie. Może to opłata za nieaktywne konto? Albo zwyczajnie pomyłka, pisz do supportu. Edit. już widzę. A konta bym nie zamykał, może się kiedyś przydać.

kojocik89 425

kojocik89

Użytkownik
Może odliczyli ci za coś. Oni tak mają, jak masz mieć minus to dowiadujesz się o tym niestety po wpłacie. Może to opłata za nieaktywne konto? Albo zwyczajnie pomyłka, pisz do supportu. Edit. już widzę. A konta bym nie zamykał, może się kiedyś przydać.
Tak, tylko w przeszłości nie raz rozliczyli mi zakłady na nie swoją niekorzyść, wiec mogę się liczyć z tym że przy następnej wpłaccie znów mi potrącą 90% wiec taka zabawa nie ma sensu. Albo mam dług i jestem jego świadomy, albo nie mam i gram. a jeśli nie to dziękuje i zamykam ????

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Już wyjaśnione. W odpowiedzi napisali mi: W wyniku korekty zakładu &quot;CVM Tomis Constanta - Fenerbahce Istambuł, Która drużyna zdobędzie jako pierwsza 10 punktów (1. set)&quot; z dnia 15.11.2012 wygrana w wysokości 32,92 PLN została wycofana z Pana konta.

Prosimy pamiętać, że jeśli w momencie wycofania środków, Pańskie konto nie ma pokrycia, to z uwagi na fakt, iż konto nie może mieć ujemnego salda, system musi założyć brakującą kwotę, która zostaje pobrana przy następnej wpłacie. Tak stało się w przypadku Pana konta bwin. &lt;LOL&gt; Data: 15.11.2012 Ponad rok wyciagają jakiś zakład i korygują, ciekawe dlaczego nie wcześniej. Tak więc jeśli komuś kiedyś tak się zdarzyło lub nie jest tego świadomy (tak jak ja to nie polecam tam wpłacać kasy). Dodam tylko ze przed wpłatą stan konta wynosił 0.00 zł.

Zamykam u nich konto ????
Aż nie chce się wierzyć, że to była kiedyś normalna firma, w której grało tysiące Polaków.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
&quot;Z przykrością informujemy o zablokowaniu Twojego konta.
Jeśli masz pytania, zapoznaj się ze stroną pomocy na temat blokady konta lub skontaktuj z naszym działem obsługi klienta.&quot;

Po paru latach gry właśnie wyświetlił mi się taki komunikat. Powodu ŻADNEGO nie ma, konto pierwotne, jedyne, a tu taki zonk. Wystarczy wygrać kilka fajnych kuponów i taka firma zamyka konto:!::?:???? Dziwne... Czekam na odpowiedź nt.powodów i tego co będą kombinować z moją kasą...

adirave 58

adirave

Użytkownik
Co za łajzy z tego bwina. Tyle lat gry a po jednym trafionym wyższym AKO banują. To jest totalna kpina. Widzę, że nie tylko mnie udupić chcą.

Dzwońcie do supportu, już nie piszcie mejli tylko dzwońcie. To jest skandal.

Ja czekam na mejla jakie dokumenty mam im wysłać.

Tel do supportu PL 0035 0200 79277

D 152

damian0012

Użytkownik
ja dzwonilem
i pani powiedziala ze to standardowa procedura ???? i moze potrwac do 2 tyg
konta sa sprawdzane przez dzial bezpieczenstwa a do tego troche ich postraszylem ze jak mi zajebia kase to napisze do organizacji ktora wydaje im licencje bo to smiech na sali ! ! !
odam ze wczoraj dostalem od nich 2 wyplaty na mb kazda po 600zl
szkoda ze na koncie zostalo jeszcze ~4k ;/
czekamy.....................

adirave 58

adirave

Użytkownik
Niech sprawdzają, niech szukają dziury w całym. Nie zdziwię się jak zamkną konta, bo mają taki przepis w regulaminie. Mam tylko nadzieję, że kasa wróci. Szkoda, że nie porobiłem żadnych screenów, ale jak na każdy zakład miałbym robić ehhh...... Na szczęście mam przynajmniej ticket na mejlu o przyjęciu zlecenia wypłaty, chociaż jakiś dowód w razie czego.
Edit:
Muszę się zweryfikować m.in.
&quot;zdjęcia, na którym trzyma Pan dokument tożsamości. Dokument należy trzymać w ręku i zrobić zdjęcie tak, by była na nim widoczna również Pana twarz. Ma to na celu pełną weryfikację właściciela konta bwin; &quot;
Haha niezłe jaja może jeszcze numer klienta mam sobie wytatuować na czole. Pierwszy raz się spotykam, żeby robić sobie sweetfocie do buka.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Uprzejmie informujemy, że ze względu na wymaganą przez naszego licencjodawcę pełną weryfikację tożsamości użytkowników, która ma gwarantować najwyższy stopień bezpieczeństwa, Pana konto zostało tymczasowo zablokowane. W celu kontynuacji procesu weryfikacji, prosimy o przesłanie kopii poniższych dokumentów:
=&gt; zdjęcia, na którym trzyma Pan dokument tożsamości. Dokument należy trzymać w ręku i zrobić zdjęcie tak, by była na nim widoczna również Pana twarz. Ma to na celu pełną weryfikację właściciela konta bwin;
=&gt; kopii dokumentu potwierdzającego aktualne miejsce zamieszkania, np. rachunek wystawiony na Pana nazwisko (gaz, energia elektryczna, internet i telefon, itp.), dokument potwierdzający zatrudnienie lub dokument z uczelni (z ostatnich trzech miesięcy);
=&gt; kopii wyciągu bankowego, na którym widnieją Pana dane osobowe, numer IBAN i kod SWIFT/BIC;
=&gt; dane Pana konta bankowego:
- Nazwa banku:
- Adres banku:
- Numer konta:
- Numer IBAN:
- Kod Swift (BIC):
- Właściciel konta bankowego:
No to panowie i panie jedziemy z DOKŁADNĄ WERYFIKACJĄ..
E: Ja już wysłałem wszystko, zobaczymy co to będzie z tego

D 152

damian0012

Użytkownik
tez dostalem takigo maila
kiedys exp i pokerstrategy chcieli taka słit focie dowodu przy twarzy ????

Uprzejmie informujemy, iż otrzymaliśmy Pana email dotyczący weryfikacji dokumentów i przekazaliśmy go do odpowiedniego działu.
Odpowiedź w tej kwestii otrzyma Pan tak szybko, jak tylko będzie to możliwe. Weryfikacja konta może potrwać do 2 tygodni.
Dziękujemy za wyrozumiałość.

adirave 58

adirave

Użytkownik
Sweet focie porobione, dokumenty skompletowane - za 3 razem się udało. Konto odblokowane, wypłata zrealizowana - niesmak pozostał. Nie wiem czy grać jeszcze u nich.

T 4

tomasz-76754

Użytkownik
Mnie w sumie w ostatnim czasie konta nie zablokowali, ale na wypłatę na mb musiałem czekać długo bo 5 dni. Pisałem do nich maila aż w tej sprawie bo to trochę za długo trwało. Ale teraz już jest ok, podam przykład że wczoraj rano (koło 8.00) zleciłem wypłatę 800zł i dziś po 10.00 już te pieniążki mam na koncie ???? tylko ze pojawił się inny problem, bo nie mogę się zalogować na ich stronie ????

Do góry Bottom