Witam, moze ktos zna jakies godne zaufania firmy azjatyckie oprocz Sbobet i 188bet ? Dafabet i 12bet odpada bo limituja, zalezy mi glownie na bogatej ofercie live. Ostatnio trafilem na M88, ktos testowal?
hej m88 takze limituje bardzo szybko. Moglbys sprobowac IBC z jakims agentem(12bet,mansion,Dafabet to clony IBC) ibc nie limituje. Najwiecej live ma prawdopodobnie cmdbet ale to tez tylko z agentem.
Najwiecej live napewno cmdbet ale dosc niskie limity, na takie totalnie gowniane mecze po 222euro per click. Nie limituja, jestem kolo 40k euro na plus i ciagle te same limity.
Drugi pod wzgledem ilosci live jest singbet ( 188bet to klon singa/crowna) tez bez limitow podobnie jak IBC ale wszystkie te buki dostepne tylko przez agenta.
Dzieki chlopaki a powiedzcie mi jeszcze jakimi stawkami trzeba grac zeby mnie wzieli do ibc albo singbetu, domyslam sie ze grajac na live srednio po 300-400zl na mecz nie ma takiej mozliwosci ???? Najbardziej przypadl mi do gustu Dafabet ale niestety oni juz mi potrafia przyjmowac zaklad na live 2 minuty. Mam Sbobet , mam 188bet ale tak jak mowie - polubilem Dafabet ????
a jak sie skontaktować z takim agentem? osobobiście gram za sporo więcej niż 300-400zł ale co z tego skoro żadnego agenta "nie znam" ,a chciałbym zobaczyć jak wygląda taki ibc czy singbet?
ps. mnie również interesuje głownie live
Dafabet dziala na feedzie IBC tyle ze zwiekszaja marze europejczykom. Kilka lat temu mozna bylo grac max w Dafabet/12bet i kurs w ibc nie zmienial sie. Od okolo roku wszystko jest polaczone i grajac za max jakas mala lige w clonie IBC zmieniamy kurs we wszystkich firmach.