O której jest ten mecz w kosza którego będziesz grał?
A ja mam sygnał z wiarygodnego źródła, że Watford dzisiaj nie zagra. Tranmere chcieli sporo kasy za drugi skład więc działacze Watford się wkurzyli i do meczu nie dojdzie. Gino Pozzo się wkurzył i powiedział, że na klepisku jego zawodnicy łamać nóg nie będą. A co miał powiedzieć.cytat z dnia 12 stycznia 2020 09:40 przez rondaniJednak pulapka z tym Watfordem
Ale skoro nikt nie gra to po co mam podawaccytat z dnia 14 stycznia 2020 17:13 przez successfulOdpowiedz żebym nie musiał ciągle siedzieć z nosem w telefonie ????
Ale inni też czytającytat z dnia 14 stycznia 2020 17:31 przez rondani
Ale skoro nikt nie gra to po co mam podawac
oferowalem niepowtarzalna okazje naszej pieknej to odrzucila propozycje.
Zaraz wracam do domu przyjrze sie uwazniej Tez niewygodnie mi sie pisze z telefonu
Przecież cały czas podajesz. A Middle dziś zagra i dostanie porządnie w trąbę. A następny mecz koguty w FA już z Piątkiem?cytat z dnia 14 stycznia 2020 17:31 przez rondani
Ale skoro nikt nie gra to po co mam podawac
Ja bym grała, w końcu rondani to gwarancja.cytat z dnia 14 stycznia 2020 18:32 przez successfulGrać grubo?
O nie!! Przegrałem!!! Cholera... ????cytat z dnia 14 stycznia 2020 18:50 przez kamilcia21
Ja bym grała, w końcu rondani to gwarancja.
Wiecznie żywy Wawo,hehecytat z dnia 14 stycznia 2020 20:33 przez ph1964Mnie tu tylko brakuje dziadka z Rumuni i pożyczki 50 tyś od cyganów. Starzy forumowiczów powinni wiedzieć o czym pisze
Smiej sie z wawo to jest mistrzcytat z dnia 14 stycznia 2020 20:33 przez ph1964Mnie tu tylko brakuje dziadka z Rumuni i pożyczki 50 tyś od cyganów. Starzy forumowiczów powinni wiedzieć o czym pisze
Haha dobre i dlatego wlasnie bedziesz przegrywal u bukmacherow, w sumie nawet nie ogarniesz dlaczego.cytat z dnia 14 stycznia 2020 19:23 przez water69On to chyba pracuje dla buków bo takie miny tu wstawia ze szok
Aha apomnialem.cytat z dnia 14 stycznia 2020 21:01 przez kamilcia21Bez przesady, koledzy. Nie porównujcie rondaniego do jakiegoś cudaka z typami od Bułgara czy Rumuna.
Ja myślę, że rondani to dobry typer tylko niepotrzebnie na siłę próbuje wyprzedzać fakty podając jak gdyby typ na tacy. Ale typerzy jak rondani są potrzebni bo ich wskazówki często rozświetlają pewne kwestie.
Ponadto nie wciska nam głupot, że to pewny typ. Stara się analizować według własnych kryteriów i często jest bardzo blisko.