rekretyper
Użytkownik
Jesteś na forum od trzech dni, trzy dni temu nic nie wiedziałeś o bukmacherce i pytałeś czy to jest opłacalne. . Punktujesz ludzi którzy chcieli Ci pomóc, podpowiedzieć, doradzić jak zacząć, jak grać, na co zwracać uwagę tak ogólnie o zasadach jakie są związane z obstawianiem a Ty co robisz jedziesz po wszystkich ludziach, atakujesz każdego. Kłócisz się mJaUrVcEin który w temacie Value wciąga Cię nosem. fanatykR który mówi że się zna i siedzi w NBA i przedstawił Ci swoje zdanie odnośnie twojego typu w którym ty widzisz "Value". Przedstawił Ci konkretne argumenty za i przeciw a ty go obrażasz że się nie zna i plecie głupoty, to samo zrobiłeś z Adamo80 który opisał Ci bukmacherkę pod kątem psychologicznym i z tym co napisał ja się zgadzam i zapewne większość udzielających się w tym temacie również ale Ty mówisz
Poczytałeś trochę w internecie i robisz z siebie znawcę ale teoria to nie wszystko a prawda jest taka że gówno wiesz.
i tu jesteś w błędzie, przekonasz się o tym szybciej niż myślisz i to samo tyczy się przegranych.Nie ma czegoś takiego jak euforia wygranych i podpalanie
To po co wogóle grasz??mnie wygrane w ogóle nie interesują
Jaką to masz koncepcję?? skoro mówisz że wygrana Cię nie interesuje.mnie wygrane w ogóle nie interesują ... a koncepcja
Poczytałeś trochę w internecie i robisz z siebie znawcę ale teoria to nie wszystko a prawda jest taka że gówno wiesz.