AKO- Oxford - Belle Vue Typ: Oxford -5,5 @ 1.85 <= główny typ
- Piotr Protasiewicz Under/Over 11.5 pts <= typ dodatkowy @ 1.70
- Jason Crump ( under/over ) 12.5 pts Typ : 2 @ 1.65
- R.Schlein v B.Pedersen ( sportingbet ) Typ: Bjarne - 1.5 @ 1.65
Popieram typ na Oxford . Taka sytuacja jak w sparingu nie ma prawa się powtórzyć . Cheetahs mają lepszy skład , a goście nie dość , że nie mają prawdziwego pełnowartościowego lidera to dodatkowo Stead i Laukannen prezentują się bardzo słabo i nigdy na tym torze oszałamiających wyników nie robili . Skórnicki z kolei ze Screenem dość dobrze czują się na owalu w Oxfordzie , ale jednak Dryml , Jensen , Protasiewicz to o wiele lepsi zawodnicy a Johnston czy Andy też potrafią jeździć . Dodatkowo ciekawy jest typ na over Protasiewicza . Jak wspomniałem rywale nie mają wielkich nazwisk w składzie i Piotr powinien poradzić sobie z przekroczeniem 11 pkt .
Drugi typ na Jasona . Jest w niezłej formie , czego nie można powiedzieć o Coventry . Wydaje mi się , że mecz będzie podobny do tego z Belle Vue czyli pojedynek Jason + w mniejszym stopniu Bjarne przeciwko gospodarzom . Sam Jason nic nie wskóra i wygrają Bees ale Crump powinien zrobić te przynajmniej 13 pkt . Stawka jednak mała , bo Jason na torze w Coventry nie spisywał się jak na niego dobrze ostatnio ...
No i przede wszystkim typ ze sportingbeta ! Bjarne przeciwko Schleinowi i 1,5 pkt . To dla mnie jakiś wielki błąd tego buka . Bjarne jest zawodnikiem o klasę lepszym , co prawda Schlein poza pojedynkami z Jazonem i właśnie Duńczykiem powinien zdobywać sporo punktów , ale jednak wątpie by pojechał aż 5 razy ( jak nie zawiedzie Harris i Scott to oni powinni pojechać w 15 biegu ) .