Hans Andersen over 10 @1.90
Hansior w tym sezonie jest baardzo skuteczny, czy to w Polsce, czy w Anglii. Średnia 2.310 na swoim torze, co pokazuje, że na swoim owalu zdobywa średnio ~11 punktów. Dzisiejszy rywal jest słaby, jedynymi, którzy może powalczą będą Jonsson (chociaż ten na torze w Poole nie notuje najlepszych wyników) i Nilsson, poza tym ciężko znaleźć Andersenowi jakiegoś równorzędnego rywala. Mam nadzieję, że over pokryje w pierwszych 4 i nie będzie stresu o 15 bieg.
/e:
Andreas Jonsson under 10 @1.83
Przejrzałem występy AJ na torze w Poole z zeszłego sezonu. (1,0!,2,1) oraz (1,3,1,0,1*), gram pod cyferki, liczę na to, że AJ się nie przełamie w tym meczu.
/e: AJ jedzie, w połowie rozliczam
Lewis Bridger under 6 @1,7 (z podpórką na ZWROT przy równo 6)*
Ciężki mecz się szykuje zespołowi Lakeside Hammers w dzisiejszym meczu w Poole. Faworytem zdecydowanie są gospodarze, który mają bardzo dobry zespół, handi wystawione na poziomie -20, więc ciężko będzie gościom o wysokie zdobycze punktowe. Stąd gram przeciwko Bridgerowi. Jego średnia na wyjazdach w tym sezonie to 1,244 (ok. 6 punktów na mecz).
/e: 1,1,1,1.....3.....
:/
*100 zł na under + 20 na równe 6 dla zwrotu. Post #33 tłumaczy, co i jak.
PS Dzięki wam obu za czuwanie nad tym, na przyszłość zapamiętam, co i jak ????
JEŻELI KTOŚ COŚ GRAŁ DZISIAJ MOJEGO, TO WYBACZCIE ZA PROPOZYCJE, KOMPLETNIE W ZŁĄ STRONĘ POSZŁO..