Wczoraj fajnie siadło więc jeśli ktoś skorzystał to bardzo się cieszę. Dzięki też za miłe słowa do reputki na pewno chce się działać widząc, że komuś pomagam ???? STS zwiększył ofertę na zawodników i dali po 3 z ekipy czyli łącznie 6 a nie 4 jak na poprzednie także na pewno fajny ruch z ich strony - coś tam można wybrać fajnego w ofercie. Dziś jeden mecz więc spróbujemy coś postawić w miarę nie kolidującego ze sobą...
Peter Kildemand over 8.5 @ 1,65 9. 3,3,u,3 ale po co te nerwy panie Kildemand? ????
Peter lider Rudzików w każdym biegu omija drugiego z liderów Batchelora i to na pewno jest dobre bo na pewno mógłby mu jakieś pkt zabrać. Morris też może oczywiście ale to mimo wszystko jeszcze nie ten poziom. W ostatnim meczu z Coventry Peter miał dużo pecha. Mecz skończył z 3,d1,1 ale kto oglądał ten widział co się działo. 1 bieg to zwycięstwo z 30 metrową przewagą nad Andersenem, 2 bieg jeszcze większa przewaga i defekt bodajże na 3 okrążeniu :-| a 3 swój bieg to już była loteria (ulewa) ponieważ specjalnie odjechali ten bieg aby zaliczyć mecz jako odbyty. Tor beznadziejny ledwie dało się jechać więc po przegranym starcie walczył sam ze sobą aby dojechać a nie z rywalami. Na szczęście były za to zwroty a dziś aby się zabezpieczyć sprawdziłem pogodę i wg dość wiarygodnej strony w Swindon 13 stopni bez opadów. Do rzeczy:
1: Kildemand, Zagar, Klindt, Toft
5: Kildemand, Nicholls, Morris, Worall
10: Nicholls, Kildemand, Cook, Klindt
13: Kildemand, Zagar, Morris, Cook
Tak więc 1 gonitwa przegrać może jedynie z Zagarem ale Słoweniec jakoś w Anglii się nie pokazywał za bardzo. Przełożyłi Indywidualne Mistrzostwa Elite League i z tego co pamiętam już dwa mecze Belle Vue. W
GP pojechał średnio i nie błyszczał poza jednym wygranym biegiem. Tu będzie 3 lub 2 pkt ze wskazaniem mimo wszystko na trójeczke. Bieg 5 jedyne zagrożenie to Nicholls ale hot dog to już nie to samo co kiedyś i bliżej emeryturka, ostatnio jadąc na 5-1 z Morrisem pokazał, że woli trójkę a nie 2* bo jechali obok siebie ale Duńczyk momentalnie uciekł do przodu nie oglądając się do tyłu. Wyścig numer 10 tu opasły Brytol stoi wg programu SF na lepszym polu (wiadomo, że jeszcze będzie losowanie) ale mimo wszystko może go zamknąć do kredy na luzie. Bieg 13 i tu jest zagrożenie w postaci Zagara. Wg tego co napisałem ok. 10-11 powinno być oby na początku nie było żadnych jajec i jakiegoś 3 miejsca to powinno dobrze. Zagrozić w punktach może tylko Zagar ale i z minimum raz powinien Duńczyk wygrać
Craig Cook under 7.5 @ 1,55 3. tak jak mówiłem, że tak jak Bjerre może wejść po 2 biegu i tak się właśnie stało. fakt, że defekt w 1 biegu na prowadzeniu ale szczęście też czasem trzeba mieć ????
Tak jak wcześniej wspomniano tutaj na forum Cook dziś bardzo trudne biegi.
3: Batchelor, Nicholls, Morris, Cook
6: Zagar, Batchelor, Cook, Gustafsson
10: Nicholls, Kildemand, Cook, Klindt
13: Kildemand, Zagar, Morris, Cook
1 bieg może być 1 albo 0 z pola 4 ciężko będzie na początku zawodów mu wyjechać. Wyścig 6 tutaj ponownie może być 0 lub 1 bo z Zagarem czy z Troyem bardzo ciężko coś urwać a i z synem legendarnego Henki będzie trudno o punkt na jego torze. Gonitwa 10 do łyknięcia tylko Klindt chyba, że wygra ze grubym Nichollsem ale max. 2 bo w takie cuda, że weźmie Petera to nie wierze. No i bieg 13 znowu widzę ciemność max. 1 pkt.
Wg mnie jak zrobi 6 to będzie to sukces nie mówmy o 8. Mimo, że tu linia niższa o 2 oczka to tak jak w przypadku Bjerre tu może już ten bet siąść po 2 biegach jak Craig zanotuję 0 i 1 ????
Buk oczywiście STS. Kursy już trochę poleciały szczególnie na Brytyjczyka ale myślę, że warto to pograć choćby w dublu bo oba bety cenię bardzo wysoko