Ja także pogrywam Elite League tylko jakoś czasu mało i chęci żeby coś napisać ale dziś w pochmurną i deszczową pogodę jakoś wszystko gra więc i parę słów ode mnie ???? Dziś 3 mecze - STS znowu fajnie, że daje ofertę na Anglię i coś tam można pograć mimo podatku każdy może znaleźć coś dla siebie.
Przypominam, że liczą się pierwsze 4 biegi!
Kenneth Bjerre under 9.5 pkt @ 1,7 6. tak jak mówiłem za wysoka linia i siadło już po drugim jego biegu ????
Kenio dość fajnie prezentuje się na razie dość fajnie w
GP ale dziś i linia wysoka i do tego biegi ma bardzo trudne.
3: Schlein, Watt, Bjerre, Bridger
5: Iversen, Watt, Bjerre, Jensen
11: Schlein, Karlsson, Bjerre, Jensen
13: Iversen, Karlsson, Bjerre, Bridger
Non stop z zewnętrznych pól a nie wiadomo czy te będą nieść na początku raczej nie. W parze x2 z PUKiem czyli bardzo realne 2 pkt straty, ze Schleinem powinien wygrać ale jak będą jechać na 3-3 to może i zrobi 1* a nie 2. Rywale - 2 razy z bardzo mocnym jak na razie w Anglii Jensenem, x2 z zawodzącym ale także mocno nie obliczalnym Karlssonem i ponownie x2 z mocnym w Anglii Wattem. Także 2 razy też zawsze nieobliczalny Bridger. Mimo swojego toru bardzo trudno będzie zrobić mu dwu cyfrówkę. Musi stracić tylko 3 pkt - jak dla mnie fajny bet ????
Bjarne Pedersen over 7.5 @ 1,8 8.
Tak jak wspomniał kapszti trudni rywale w postaci Pawlickiego i Janowskiego ale nie ma Warda a także Duńczyk bardzo dobrze zna tor Piratów będąc niegdyś zawodnikiem Poole zdobywając w tej ekipie majstra ale też forma na Wyspach dobra.
1: Cook, Pedersen, Grajczonek, Lahti
6: Pedersen, Pawlicki, Woodward, Milik
11: Pawlicki, Pedersen, Janowski, Michelsen
13: Cook, Pedersen, Janowski, Woodward
Trudny bieg 11 tu może być wszystko. W 13 do objechania każdy bo Janowski nie błyszczy póki co. Bieg 6 w rozpisce ma 1 pole więc jeśli to będzie lepiej chodzić ma lekki handicap na Przemasem. Ogólnie buki po pierwszym meczu strasznie cenią starszego z braci. Linia 9.5 to sporo - są szanse powodzenia ale wg mnie lekko przesadzili mimo tego, że bracia Pawliccy na początku sezonu w świetnej formie. Jeśli Bjarne zacznie mecz od trójeczki w 1 a Cook to nie Ward to myślę, że te brakujące 5 w tych 3 biegach uciuła ????
EDIT: Przestawili Duna przed meczem pod numer 3 i biegi teoretycznie łatwiejsze zobaczymy czy pokaże klasę.
Adam Skórnicki over 7.5 @ 1,8 11. jak izzi to izzi ????
Adaś lider bez jajecznego teamu z Birmingham. Pomysł na ekipę bez lidera wychodzi na razie dość słabo. Ale lider wykreował się poniekąd sam i jest nim Polak w 3 objechanych meczach ratując twarz i honor zespołu Brummies. Jak zwykle ma 2 łatwe biegi więc kurs 1,8 a ten typ widzę jako najpewniejszy.
1: Barker, Andersen, Skórnicki, Fisher
7: Skórnicki, Howarth, Starke, Garrity
10: Hansen, Barker, Harris, Skórnicki
12: Fisher, Skórnicki, Sarjeant, Lambert
Gonitwy 7 i 12 to powinno być odpowiednio 3 i 2/3 pkt także minimum 5 oczek a liczę, że i z Fisherem sobie poradzi. 1 bieg powinno być około 2 oczek bo może przegrać właściwie tylko z Hansiorem ale i
trójka mnie nie zdziw. 10 bieg Hansen i Barker to nie tuzy a Harris jest słabym startowcem jeśli udało by się być przed nim na 1 wirażu to także i uczestnika
GP można zostawić w tyle. Wg mnie izzi