Dziś wspaniały dzień,będzie się działo.Zawody w Toruniu i mecz Coventry przeciwko Birmingham.Zapowiada się interesujący wieczór.Sezon rusza pełną parą a dziś poraz kolejny w Elite League mamy mecz z udziałem Birmingham Brummies.Oba zespoły wystartują w następujących składach:
"Po nieudanym zeszłym sezonie włodarze Coventry Bees chcą zrobić wszystko, by zmazać plamę. W tym celu do drużyny dołączyli
Hans Andersen i
Chris Harris, którzy mają być liderami Pszczół. Będą mogli oni liczyć na wsparcie
Ryana Fishera. W dodatku silnym punktem ekipy z Coventry może być rezerwowy
Jason Garrity, który notuje bardzo dobre rezultaty w
Premier League.Z kolei Birmingham Brummies to zespół pozbawiony gwiazd. Działacze klubu z Perry Barr zdecydowali się na budowę równego zespołu, który pozbawiony jest zdecydowanego lidera. W składzie Brummies jest
Adam Skórnicki, który w pierwszym tegorocznym meczu Elite League był jednym z najskuteczniejszych zawodników w swojej drużynie. Drużyna z Birmingham swoje inauguracyjne przegrała różnicą aż 23 punktów."-
Sportowefakty.pl
Coventry Bees: Hans Andersen,Ryan Fisher,Kenneth Hansen,Kyle Howarth,Chris Harris,Jason Garrity,James Sarjeant
Birmingham Brummies:Daniel King,Adam Skórnicki,Ben Barker,Daniel Nermark,Edward Kennet,Simon Lambert,Joe Jacobs
Drugi mecz Elite League na dziś to The Lakeside Hammers - Swindon Robins.Oto składy i zapowiedź meczu:
"W Thurrocku miejscowe Młoty zmierzą się ze Swindon Robins. O sile gospodarzy w tym sezonie decydować mają
Peter Karlsson,
Davey Watt i
Lewis Bridger. Z kolei liderami Rudzików są
Troy Batchelor i notujący dobre wyniki u progu sezonu
Peter Kildemand. Faworytem spotkania wydają się być Młoty, które dobrze radzą sobie na swoim specyficznym torze."-
Sportowefakty.pl
The Lakeside Hammers: Peter Karlsson, Richard Lawson, Davey Watt, Mikkel B. Jensen, Lewis Bridger, Ben Morley, Adam Ellis
Swindon Robins: Peter Kildemand, Nicolai Klindt, Troy Batchelor, Simon Gustafsson, Nick Morris, Darryl Ritchings, Matt Williamson.
Zapowiada się ciekawy dzień.Będzie w czym wybierać ???? Czekamy co nam wystawią bukmacherzy dzisiaj.Co do wypowiedzi Kefira zdecydowanie się z tym zgadzam ale nie mam zamiaru wnikać w to "głębiej" :grin: Dla mnie temat się skonczyl i wszelką dyskusje zaczynam po wystawieniu kursów przez mojego bukmachera u którego gram.Pozdrawiam i żużlowego dnia wam dzisiaj życze :wink: