>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brazylia 2025

makaveli23 1,4M

makaveli23

Użytkownik
30.08
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia, Serie B
Godzina: 00:00
Spotkanie: Operario PR - Coritiba
Typ: remis
Kurs: 2.85
Bukmacher: superbet
Analiza:
Operario jest w środku tabeli z prawie takimi samymi szansami zarówno na spadek jak i na awans. Coritiba ma 43 punkty, o 1 mniej niz pierwsza drużyna Goias, więc jest druga. Ostatnio widać większą tendencję remisową obydwu drużyn. Coritiba ma 3 z ostatnich 5 meczy remis, natomiast Operario 2. Operario u siebie ma bilans 5-4-2, natomiast Coritiba na wyjeździe ma najlepszy bilans 6-3-3. W tym roku doszło do 2 meczy pomiędzy tymi drużynami na stadionie Coritiby i pierwszy raz padł remis 1-1, gdzie Operario nie wykorzystało karnego. W drugim meczu Coritiba wygrała 2-0, ale satystyki lepsze miała drużyna Operario. Troche śmierdzi rewanżem i wygraną gospodarzy, ale Coritiba jest za mocna by to przegrać.

31.08
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia, Serie A
Godzina: 02:00
Spotkanie: Cruzeiro - Sao Paulo
Typ: Sao Paulo (superprzewaga)
Kurs: 4.65
Analiza:
Cruzeiro grało pierwszym składem 28 sierpnia w pucharze z Atletico MG, gdzie wygrali 2-0. Sao Paulo grało ostatni mecz 25 w lidze również z Atletico MG, kiedy także wygrali 2-0 u siebie. Ostatnim razem kiedy Cruzeiro grało mecz ligowy 2 dni po meczu pucharowym zdarzyła im sie porażka u siebie z beniaminkiem Santos 1-2, gdzie kursy na Santoś oscylowały koło 6. Sao Paulo nie przegrało z Cruzeiro żadnego z ostatnich 5 meczy (3-2-0). Myślę że Sao Paulo które, jest w znakomitej formie, powinno wykorzystać zmęczenie Cruzeiro i wygrać ten mecz.

Ostatnia edycja:
makaveli23 1,4M

makaveli23

Użytkownik
03.09
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia, Serie B
Godzina: 00:30
Spotkanie: America MG - Avai
Typ: X2
Kurs: 1.73
Bukmacher: betters
Analiza:
America MG jest w tragicznej formie, 1-2-7 w ostatnich 10 meczach. Miejsce w tabeli drugie od końca. Avai jest w samym środku tabeli, z formą także średnią w zadatku na dobrą 4-3-3. U siebie America 3 od końca, Avai na wyjeździe też nie za dobrze. Wiele wskazuje tutaj na remis ale daje większe szanse na wygraną 1-0 dla Avai. W pierwszym meczu wygrali 3-0 u siebie.

makaveli23 1,4M

makaveli23

Użytkownik
04.09
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia, Copa do Nordeste
Godzina: 02:30
Spotkanie: Confianca - Bahia
Typ: 1X
Kurs: 2.00
Analiza:
Confianca występująca na co dzień w Serie C, pokonała juz w tym roku Bahie u siebie 2-0 z pucharze w fazie grupowej. Teraz zagraja po raz kolejny w finale. Pierwszy mecz u siebie na Estádio Estadual Lourival Baptista (Aracaju). Zgodnie z moja teoria o przegranej bądź wygranej 5-0/5-1/5-2 ewentualnie, nastepny mecz remis. Bahia przegrała 1-5 ostatnio z Mirassol na wyjeździe w lidze, co przerwało ich serie 9 kolejnych meczy bez porażki (6-3-0). Confianca wygrała dla mnie w półfinale 1-0 na wyjeździe z CSA (Serie C) po kursie ~4.7 a teraz licze na to że przynajmniej nie przegrają pierwszego meczu u siebie.

W 225,4K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie B
Godzina: 00:30
Spotkanie: America MG - Avai FC
Typ: 1
Kurs: 2,37
Bukmacher: Betfan
Analiza:
Na początek tabela:
1000030864.jpg
Zespół gospodarzy u siebie w lidze ma bilans 4 zwycięstw, 3 remisów i 4 porażek na koncie, natomiast ich dzisiejszy rywal na wyjeździe zanotował póki co 2 zwycięstwa, 5 remisów i 4 porażki. Wprawdzie America rozczarowuje na całego notując już 9 meczy bez zwycięstwa (ostatni raz w lidze wygrali 27 czerwca na wyjeździe z CRB 2-1) ale dziś myślę, że wkońcu się przełamią. Wkońcu każda seria się kiedyś kończy a często się mówi że ktoś na 10 meczy z kimś tylko raz by przypadkowo wygrał więć dobrze byłoby po tych 9 meczach w lidze bez wygranej wkońcu się przełamać 😄 Tak poważnie pisząc to America u siebie nie wygrała już od 6 meczy z rzędu. Kryzys trwa to widać nie ma nawet z czym dyskutować ale trafia się według mnie jeden z najlepszych przeciwników do przelamania. Avai nie jest przeciwnikiem z górnej półki, zajmuje w miarę bezpieczne miejsce w środku stawki i owszem łatwo gospdosrzom nie będzie ale myślę, że determinacji im dziś nie zabraknie. Robią w tym zespole co mogą aby wyjść z dołka inostatnuo nawet zakontraktowano 2 nowych piłkarzy, którzy powinni być wzmocnieniem dla tego zespołu. Więcej o tym możecie poczytać na ich oficjalnej stronce w linkach poniżej:
https://www.americafc.com.br/americ...4MDkyNzQkbzIkZzAkdDE3NTY4MDkyNzQkajYwJGwwJGgw

https://www.americafc.com.br/com-pa...Y4MDkyNzQkbzIkZzEkdDE3NTY4MDkzMzMkajEkbDAkaDA.

Myślę, że obaj wystąpią w tym meczu, tu już nie ma się nad czym rozwodzić tylko trzeba zacząć wygrywać aby nie spaść z ligi. Liczę tutaj na przełamanie i wygraną gospodarzy w lidze w końcu.
✅️ 2-0

Ostatnia edycja:
versa 982,5K

versa

Typer
Copa Rio - Półfinał
Marica - Portuguesa RJ
Portuguesa RJ i powyżej 1.5 goli

Superbet @5.00
Trochę dziwi mnie kurs na drużynę gości, bowiem od sierpnia 2024 roku drużyny te mierzyły się ze sobą trzy razy, raz padł remis i po razie wygrały obie drużyny, za każdym razem dość wyraźnym faworytem dla buka była drużyna Portuguesa RJ. W ostatnim spotkaniu 16.02.2025 wygrali 3:1, w lidze są sąsiadami z niemal tą samą liczbą punktową, a buk daje odwrotne kursy do tych z ostatniego meczu?
Obie drużyny nie przegrały od 4 spotkań, Marica wygrała dwa ostatnie mecze, a jak patrzę ich historię, to daleko trzeba szukać, by zobaczyć trzy kolejne zwycięstwa z rzędu.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom