>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Brazylia 2025

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
30.08
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia, Serie B
Godzina: 00:00
Spotkanie: Operario PR - Coritiba
Typ: remis
Kurs: 2.85
Bukmacher: superbet
Analiza:
Operario jest w środku tabeli z prawie takimi samymi szansami zarówno na spadek jak i na awans. Coritiba ma 43 punkty, o 1 mniej niz pierwsza drużyna Goias, więc jest druga. Ostatnio widać większą tendencję remisową obydwu drużyn. Coritiba ma 3 z ostatnich 5 meczy remis, natomiast Operario 2. Operario u siebie ma bilans 5-4-2, natomiast Coritiba na wyjeździe ma najlepszy bilans 6-3-3. W tym roku doszło do 2 meczy pomiędzy tymi drużynami na stadionie Coritiby i pierwszy raz padł remis 1-1, gdzie Operario nie wykorzystało karnego. W drugim meczu Coritiba wygrała 2-0, ale satystyki lepsze miała drużyna Operario. Troche śmierdzi rewanżem i wygraną gospodarzy, ale Coritiba jest za mocna by to przegrać.

31.08
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia, Serie A
Godzina: 02:00
Spotkanie: Cruzeiro - Sao Paulo
Typ: Sao Paulo (superprzewaga)
Kurs: 4.65
Analiza:
Cruzeiro grało pierwszym składem 28 sierpnia w pucharze z Atletico MG, gdzie wygrali 2-0. Sao Paulo grało ostatni mecz 25 w lidze również z Atletico MG, kiedy także wygrali 2-0 u siebie. Ostatnim razem kiedy Cruzeiro grało mecz ligowy 2 dni po meczu pucharowym zdarzyła im sie porażka u siebie z beniaminkiem Santos 1-2, gdzie kursy na Santoś oscylowały koło 6. Sao Paulo nie przegrało z Cruzeiro żadnego z ostatnich 5 meczy (3-2-0). Myślę że Sao Paulo które, jest w znakomitej formie, powinno wykorzystać zmęczenie Cruzeiro i wygrać ten mecz.

Ostatnia edycja:
makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
03.09
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia, Serie B
Godzina: 00:30
Spotkanie: America MG - Avai
Typ: X2
Kurs: 1.73
Bukmacher: betters
Analiza:
America MG jest w tragicznej formie, 1-2-7 w ostatnich 10 meczach. Miejsce w tabeli drugie od końca. Avai jest w samym środku tabeli, z formą także średnią w zadatku na dobrą 4-3-3. U siebie America 3 od końca, Avai na wyjeździe też nie za dobrze. Wiele wskazuje tutaj na remis ale daje większe szanse na wygraną 1-0 dla Avai. W pierwszym meczu wygrali 3-0 u siebie.

makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
04.09
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia, Copa do Nordeste
Godzina: 02:30
Spotkanie: Confianca - Bahia
Typ: 1X
Kurs: 2.00
Analiza:
Confianca występująca na co dzień w Serie C, pokonała juz w tym roku Bahie u siebie 2-0 z pucharze w fazie grupowej. Teraz zagraja po raz kolejny w finale. Pierwszy mecz u siebie na Estádio Estadual Lourival Baptista (Aracaju). Zgodnie z moja teoria o przegranej bądź wygranej 5-0/5-1/5-2 ewentualnie, nastepny mecz remis. Bahia przegrała 1-5 ostatnio z Mirassol na wyjeździe w lidze, co przerwało ich serie 9 kolejnych meczy bez porażki (6-3-0). Confianca wygrała dla mnie w półfinale 1-0 na wyjeździe z CSA (Serie C) po kursie ~4.7 a teraz licze na to że przynajmniej nie przegrają pierwszego meczu u siebie.

W 271,8K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie B
Spotkanie: America MG - Avai FC
Typ: 1
Kurs: 2,37
Bukmacher: Betfan
Analiza:
Na początek tabela:
1000030864.jpg
Zespół gospodarzy u siebie w lidze ma bilans 4 zwycięstw, 3 remisów i 4 porażek na koncie, natomiast ich dzisiejszy rywal na wyjeździe zanotował póki co 2 zwycięstwa, 5 remisów i 4 porażki. Wprawdzie America rozczarowuje na całego notując już 9 meczy bez zwycięstwa (ostatni raz w lidze wygrali 27 czerwca na wyjeździe z CRB 2-1) ale dziś myślę, że wkońcu się przełamią. Wkońcu każda seria się kiedyś kończy a często się mówi że ktoś na 10 meczy z kimś tylko raz by przypadkowo wygrał więć dobrze byłoby po tych 9 meczach w lidze bez wygranej wkońcu się przełamać 😄 Tak poważnie pisząc to America u siebie nie wygrała już od 6 meczy z rzędu. Kryzys trwa to widać nie ma nawet z czym dyskutować ale trafia się według mnie jeden z najlepszych przeciwników do przelamania. Avai nie jest przeciwnikiem z górnej półki, zajmuje w miarę bezpieczne miejsce w środku stawki i owszem łatwo gospdosrzom nie będzie ale myślę, że determinacji im dziś nie zabraknie. Robią w tym zespole co mogą aby wyjść z dołka inostatnuo nawet zakontraktowano 2 nowych piłkarzy, którzy powinni być wzmocnieniem dla tego zespołu. Więcej o tym możecie poczytać na ich oficjalnej stronce w linkach poniżej:
https://www.americafc.com.br/americ...4MDkyNzQkbzIkZzAkdDE3NTY4MDkyNzQkajYwJGwwJGgw

https://www.americafc.com.br/com-pa...Y4MDkyNzQkbzIkZzEkdDE3NTY4MDkzMzMkajEkbDAkaDA.

Myślę, że obaj wystąpią w tym meczu, tu już nie ma się nad czym rozwodzić tylko trzeba zacząć wygrywać aby nie spaść z ligi. Liczę tutaj na przełamanie i wygraną gospodarzy w lidze w końcu.
✅️ 2-0

Ostatnia edycja:
versa 1M

versa

Typer
Copa Rio - Półfinał
Marica - Portuguesa RJ
Portuguesa RJ i powyżej 1.5 goli

Superbet @5.00
Trochę dziwi mnie kurs na drużynę gości, bowiem od sierpnia 2024 roku drużyny te mierzyły się ze sobą trzy razy, raz padł remis i po razie wygrały obie drużyny, za każdym razem dość wyraźnym faworytem dla buka była drużyna Portuguesa RJ. W ostatnim spotkaniu 16.02.2025 wygrali 3:1, w lidze są sąsiadami z niemal tą samą liczbą punktową, a buk daje odwrotne kursy do tych z ostatniego meczu?
Obie drużyny nie przegrały od 4 spotkań, Marica wygrała dwa ostatnie mecze, a jak patrzę ich historię, to daleko trzeba szukać, by zobaczyć trzy kolejne zwycięstwa z rzędu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1471
R 2,6M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Piłka nożna Brazylia Puchar
Godzina: 02:30
Spotkanie: Corinthians – Athletico PR
Typ: powyżej 25,5 faulu zły wybór
Kurs: 1,72
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Zastanawiałem się, którą wersję na ten mecz przyjąć. Wybierałem pomiędzy Corinthians powyżej 11,5 fauli lub over 25,5 fauli w meczu. Popatrzyłem na historyczne statystyki w meczach Obu ekip i Corinthians mają po kilkanaście fauli w ostatnich meczach, a nawet zdarzały się mecze z 20 faulami gospodarzy, ale również pojawiały się mecze, gdy mieli tylko 10 przewinień. Ale gdy oni mieli mniej to rywale nadrabiali swoimi faulami, i dlatego padł wybór na łączną liczbę fauli. Nie będę przywoływał konkretnych liczb, ale nierzadko wspólnie było 30 lub więcej przewinień, dlatego linia 25,5 powinna paść bez problemu zwłaszcza, że w rewanżu jest o co grac bo w pierwszym skończyło się tylko 1:0 dla Corinthians i walka będzie na całego o awans, a w pierwszym meczu było 30 przewinień.

Ostatnia edycja:
makaveli23 1,5M

makaveli23

Użytkownik
16.09
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia Serie B Superbet
Godzina: 00:00
Spotkanie: Ferroviaria - Novorizontino
Kurs: 2.85
Analiza:
Mam w tym dniu do wyboru remis w Serie A i remis w Serie B, jak tak patrzę do tej pory więcej remisów jest w Serie B 31.5% niż w Serie A 27.2%, więc wybieram remis pomiędzy Ferroviaria a Novorizontino w ramach rozgrywek Serie B. Tu to jeszcze lepiej bo obie drużyny mają drugi wynik co do największej ilości remisów jak do tej pory czyli 10, więcej mają tylko Atletico Go i Remo 11. Co ciekawe z Atletico GO właśnie remis ostatnio miało Novorizontino u siebie. Myślałem że Novorizontino bedzie solidnym kandydatem do awansu ale ten sie od nich oddala, choc wraz z wygraną tutaj by się przybliżyli ale na to nie licze bo na wyjazdach maja bilans 2-5-5. Ferroviaria u siebie 4-6-2, więc wszystko wskazuje na remis. W pierwszym meczu też padł remis 2-2 na stadionie Novo.

17.09
Dyscyplina Piłka nożna, Brazylia Serie B Superbet
Spotkanie: Atletico GO - Avai
Kurs: 3.10
Analiza:
Kolejny remis w tej lidze w meczu bardziej prawdopodobnym od drugiego w tym dniu, myślę. Avai przegrało ostatnio w pucharze 0-5, gdzie sobie odpuścili, kursy na drużynę przeciwną z Serie C, spadły z 2 na 1.5. Ale po wyniku 0-5 zawsze dobrze zagrać na remis w nastepnym. Tutaj są to drużyny które także mają sporo remisów na swoim koncie, są w środku tabeli, tyle że Avai w jego górnej części z szansą na awans Atletico GO jako beniaminek chyba powinno cieszyć się pozostaniem na drugi sezon w lidze. U siebie maja dobry bilans 6-4-3. Avai na wyjeździe 2-5-5. Ale nie wygrali już od 6 meczy na wyjeździe a Atletico z tych 6 wygranych u siebie 2 miało w ostatnich 3 meczach, co za tym idzie myślę że będzie to działało na korzyść podziału punktów.

Ostatnia edycja:
fanatyk022 21,8K

fanatyk022

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna - Brazylia , Serie B
Godzina : 00:00
Spotkanie : Botafogo SP - Operario
Typ : Botafogo SP wygrana bez remisu
Kurs : 1.88
Bukmacher : Fortuna
Analiza :

W tym meczu stawiam na Botafogo SP.
To dość mocna linia na gospodarzy w meczu między dwoma drużynami, które najwyraźniej zmierzają w przeciwnych kierunkach.
Botafogo SP było drużyną poniżej średniej w poprzednim sezonie Serie B, kończąc na zaledwie 14. miejscu.
Operario z drugiej strony zaliczył całkiem dobry sezon, ledwo tracąc szansę na walkę o awans, kończąc na 8. miejscu z 6 punktami straty do czołowej szóstki.
W tym sezonie Botafogo SP radzi sobie jeszcze gorzej, zajmując obecnie słabą 16. pozycję i przystępując do tego meczu po dwóch porażkach z rzędu.
Zaledwie 3 tygodnie temu Botafogo odniosło jednak drugie zwycięstwo z rzędu i było to duże zwycięstwo, ponieważ pokonali obecnie drugą najlepszą drużynę w lidze - Goias - na ich własnym boisku, wynikiem 3:2, mimo że byli bardzo dużym underdogiem rzędu 7.00.
Botafogo jednak zapłaciło tego cenę odnosząc porażki w dwóch kolejnych meczach.
Najpierw, w niezwykle bolesny sposób, przegrali u siebie 1:3 z drużyną z czołowej szóstki - Atletico PR, tracąc 2 bramki w doliczonym czasie gry.
Następnie wyszli kompletnie bezbarwni na wyjazd z Athletic Club, drużyną tuż przed nimi w tabeli - przegrywając bez większego wysiłku 0:2.
Z drugiej strony mamy drużynę Operario, która ma za sobą dwa remisy z rzędu i serię 5 meczów bez porażki, ale tak naprawdę ta seria mogłaby trwać nawet 11 meczów.
Operario przegrało tylko jeden mecz w tym długim okresie, i to również ze wspomnianym wyżej Goias.
Operario przegrało 1:2, ale patrząc na statystyki tego spotkania, wynik mógł się potoczyć w obie strony.
Bukmacherzy jasno sugerują, że drużyną którą tu popierają , są gospodarze - Botafogo SP.
Gracze obstawiający zakłady rekreacyjnie zwrócą uwagę na ostatnie wyniki obu drużyn oraz na fakt, że Operario na początku sezonu rozgromił Botafogo SP 3:0 na swoim własnym stadionie. Sądząc , że będą mogli poprzeć tu znacznie lepszą drużynę wraz z bardzo bezpieczną linią handicapu +0,00.
Uważam, że to kolejna pułapka zastawiona przez bukmacherów i uważam że gospodarze tego meczu dopną swego, biorąc odwet na swoich dzisiejszych rywalach wracając tym samym z powrotem na zwycięską ścieżkę.

successful 3,4M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Gremio Novorizontino - Athletic Club MG
Typ: Athletic Club MG wygra i strzeli w obu połowach
@10.00 Superbet

Spotkanie w ramach drugiej ligi brazylijskiej. Gospodarze z 40 punktami po 26 kolejkach i bilansem goli 29-25. Goście są dziewięć pozycji niżej w tabeli ligowej i zaczynają rozpaczliwie bronić się przed strefą spadkową. I trzeba przyznać, że idzie im to bardzo dobrze. W ostatnich trzech meczach zdobyli siedem punktów i dość mocno odbili się od pozycji zagrożonej spadkiem do Serie C. To sprawia, że ich obecna forma jest znacznie lepsza niż ta prezentowana przez Novorizontino. Ci ostatni jeszcze niedawno liczyli się w walce o czołową trójkę, dziś - najwyraźniej powoli daje się we znaki zmęczenie sezonem, choć do jego końca jeszcze kilkanaście kolejek. Dość powiedzieć, że wygrali tylko jeden mecz na ostatnich osiem. Goście mają w nogach wszystko, by jeszcze bardziej odsunąć się od strefy spadkowej i nie są bez szans na kolejną wygraną.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom