27.06
Dyscyplina
Piłka nożna,
Brazylia Serie B Superbet
Godzina: 02:35
Typ: Clube Regatas Brasil (CRB): margines zwycięstwa: 1 gol
Kurs: 4.15
Bukmacher:
betters
Analiza:
Jak mogliśmy się przekonać liga ta jest albo bardzo remisowa ale drużyny grające u siebie często wygrywają jedną bramką w meczu który ma się skończyć remisem. Tak myślę będzie w tym przypadku. CRB u siebie jest mocne i ma bilans 5-1-0 w domu a poza nim padaka (1-2-4). Z kolei America MG na wyjazdach również nie zachwyca i ma bilans 1-0-5. Ostatnio wygrali z Vila Nova na wyjeździe aż 3-0. Zapowiada się wyrównany mecz dlatego myślę że różnica wygranej gospodarzy nie powinna być wyższa niż jedna bramka. America na wyjazdach w tym roku przegrywała jedna bramka już 5 razy, 4 razy więcej niż jedna bramką w tym raz z drużyna z
Serie A bardzo dobrą Atletico MG 0-4. Z kolei CRB u siebie 3 razy wygrywali u siebie jedna bramka dokładnie 1-0 w
Serie B i 2 razy więcej niż jedna bramka w ostatnich dwóch meczach o dziwo z bardzo dobrymi drużynami takimi jak Goias i Remo.
28.06
Dyscyplina
Piłka nożna,
Brazylia Serie B Superbet
Godzina: 00:00
Spotkanie: Criciuma - Avai
Typ: Criciuma: margines zwycięstwa: 1 gol
Kurs: 4.15
Bukmacher:
betters
Analiza:
I kolejny typ na wygraną jedna bramka drużyny na c w tej lidze czyli Criciuma z Avai. Criciuma wygrała jedna bramka w 3 z 4 wygranych u siebie. Avai te mecze które przegrał a było ich tylko 2, przegrał jedna bramką. Mecz będzie jeszcze bardziej wyrównany od poprzedniego typu ale myślę że gospodarze są w bardzo dobrej pozycji by wyjść z tego meczu zwycięzcami. Obie drużyny spotkały się w tym roku w Catarinense i tam Criciuma wygrała na terenie Avai aż 3-0. Oby tym razem wygrana u siebie nie była tak okazała.