B
1
bartas88888
Użytkownik
Ostatnimi czasy spoglądając na większośc meczy zauważyłem że dośc rzadko (oczywiście zdarza sie) wpadają bramki w końcówkach 1 połowy. Wpadłem na pomysł by łączyc 2 mecze na live w kurs od 1,5-1,6 i grac to progresją. Wyniki ? 1 tydzień testu max. 3 próg ! Ważnym oczywiście jest to żeby nie grac mecze drużyn które w każdym meczu ciągle atakują i mogą strzelic bramke w każdej minucie np. Barcelona,Real,MU,City,Chelsea,Bayern,Juventus i inne według każdego uznania. W weekend zaczynając od rana do wieczora możemy zagrac mnóstwo progresji. Oczywiście 2 mecze w parze muszą zostac rozegrane o tej samej porze ! Obserwujemy je na live uważając również na ich wspólny kurs by przekroczył 1,5 ale nie większy od 1,6 !
Tabelka progresji:
Poziom Stawka Wkład Wygrana Zysk
1 2j 2j 3j 1j
2 6j 8j 9j 1j
3 18j 26j 27j 1j
4 54j 80j 81j 1j
5 162j 242j 243j 1j
Podałem tabelke do 5 progów progresji gdyż tyle według mnie zupełnie starczy ????
Gdy w danym dniu nie ma 2 meczów o tej samej godzinie tylko jest 1 to nie łączymy go z meczem o 15 minut później ! W sobote można grac prawie co pół godziny np. Bundesliga godzina: 15.30 ,Angielska Premiership godzina 16.
W jakich minutach wyłapiemy łączny kurs 1,5-1,6 ? Stastycznie są to minuty 36-38. Trzeba byc uważnym na live. Może byc również problem z tym,że jakiś mecz rozpoczął sie 2 minuty później od drugiego,dlatego obserwujemy wiele meczy o tych godzinach i wybieramy 2 najbardziej pasujące nam do grania tego kursu ????
Ja zaczynam gre dzisiaj na pieniądze ????
Typy będe umieszczał w tym wątku:
Poniedziałek 28.01.2013 r.
Progresja 1 Poziom 1 Godz.18
DR Kongo - Mali
Vyzas - Larisa
Progresja 1 lub 2 Poziom 1 lub 2 godz. 19 (1 lub 2 w zależności od tego czy wejdzie progresja numer 1)
Adanaspor - Ankaragucu
Szachtar - Rosenborg
Progresja 1 lub 2 lub 3 Poziom 1 lub 2 lub 3 godz.20.45
Exeter - Torquay
Juve Stabia - Brescia
Oczywiście podane przeze mnie spotkania są spotkaniami które planuje zagrac ale może sie to zmienic z powodu bramki w np.35 minucie i zablokowaniu przez bukmachera zakładów lub też czerwonej kartki czy innych czynników dlatego obserwuje także inne spotkania o tej samej godzinie jeśli takowe oczywiście są ????
Powodzenia !
Tabelka progresji:
Poziom Stawka Wkład Wygrana Zysk
1 2j 2j 3j 1j
2 6j 8j 9j 1j
3 18j 26j 27j 1j
4 54j 80j 81j 1j
5 162j 242j 243j 1j
Podałem tabelke do 5 progów progresji gdyż tyle według mnie zupełnie starczy ????
Gdy w danym dniu nie ma 2 meczów o tej samej godzinie tylko jest 1 to nie łączymy go z meczem o 15 minut później ! W sobote można grac prawie co pół godziny np. Bundesliga godzina: 15.30 ,Angielska Premiership godzina 16.
W jakich minutach wyłapiemy łączny kurs 1,5-1,6 ? Stastycznie są to minuty 36-38. Trzeba byc uważnym na live. Może byc również problem z tym,że jakiś mecz rozpoczął sie 2 minuty później od drugiego,dlatego obserwujemy wiele meczy o tych godzinach i wybieramy 2 najbardziej pasujące nam do grania tego kursu ????
Ja zaczynam gre dzisiaj na pieniądze ????
Typy będe umieszczał w tym wątku:
Poniedziałek 28.01.2013 r.
Progresja 1 Poziom 1 Godz.18
DR Kongo - Mali
Vyzas - Larisa
Progresja 1 lub 2 Poziom 1 lub 2 godz. 19 (1 lub 2 w zależności od tego czy wejdzie progresja numer 1)
Adanaspor - Ankaragucu
Szachtar - Rosenborg
Progresja 1 lub 2 lub 3 Poziom 1 lub 2 lub 3 godz.20.45
Exeter - Torquay
Juve Stabia - Brescia
Oczywiście podane przeze mnie spotkania są spotkaniami które planuje zagrac ale może sie to zmienic z powodu bramki w np.35 minucie i zablokowaniu przez bukmachera zakładów lub też czerwonej kartki czy innych czynników dlatego obserwuje także inne spotkania o tej samej godzinie jeśli takowe oczywiście są ????
Powodzenia !