Konto mogą zablkować tylko przy próbie wypłaty, nikt niepowiedział że niemogę sobie kasy którą nabije z bonusu przegać z kumplem w pokera, łatwo obejść te ich ograniczenia<lol>Wiecie że mogą wam konta zablokowac?? Więc lepiej uważajcie.
Dobra ty pytalem sie czy dziala bo mi niechce cos wlasnie załapac.Ciekawe czy tak co chwile sie ktos pyta ???? z tego co patrzylem to ktos sie pytal dzien wczesniej a wiec juz sie duzo moglo zdarzyc.to sprawdz sam czy jest aktualna ???? , a najlepiej sie pytac co 5 minut czy jest jeszcze aktualna ????
Ale za co?i mi odpowiedzieli ze banuja konta za takie cos
Co ty wymyśliłeś? pokaż m@ilanie radzilbym korzystac z tego bonusa, zwlaszcza jesli ktos wplacal juz jakas kase na swoje konto, napisalem im mail i mi odpowiedzieli ze banuja konta za takie cos
???? naucz sie czytac, na poczatku napisalem, ze za korzystanie z tego bonusa :!: :!: :!:Ale za co?i mi odpowiedzieli ze banuja konta za takie cos
nie bądz taki mądry, ja tak własnie zrobiłem, ugrałem 120, przegrałem z kumplem w pokera, a oni zablokowali konto i mi i jemu, mimo ze on nie korzystał nigdy z żadnych bonusów - po prostu do tego jakoś doszli...Konto mogą zablkować tylko przy próbie wypłaty, nikt niepowiedział że niemogę sobie kasy którą nabije z bonusu przegać z kumplem w pokera, łatwo obejść te ich ograniczenia<lol>
hahahahahaha, dobry jesteś, nie pisz takich głupot, a nawet jeśli to chodziło mi o to żeby przegrać kase z graczem ze Sportingbet!!nie bądz taki mądry, ja tak własnie zrobiłem, ugrałem 120, przegrałem z kumplem w pokera, a oni zablokowali konto i mi i jemu, mimo ze on nie korzystał nigdy z żadnych bonusów - po prostu do tego jakoś doszli...Konto mogą zablkować tylko przy próbie wypłaty, nikt niepowiedział że niemogę sobie kasy którą nabije z bonusu przegać z kumplem w pokera, łatwo obejść te ich ograniczenia<lol>