A ja mam własnie dzisiaj urodziny i oczywiście mija mnie to co najlepsze... ????Witamy,
Bonus urodzinowy jest obecnie niedostępny, gdyż następuję obecnie zmiana warunków tego bonusu i w związku z tym jest wstrzymany do czasu wprowadzenia zmian.
Pozdrawiamy, Zespół Otobet
w tamtym roku dawał chyba 60 beathome na urodziny, przynajmniej mi dali, kiedyś 40 dawali.Dziwne jest te czytanie na temat tego ile byście chcieli dostać, Otobet jako jedyna firma oferowala 60 zł. Nie dziwie się że zrezygnowali Polacy jak i inne narody potrafia zalozyc po 15 kont byle by tylko dostać 60 zł bonusu. Pamiętam czasy jak BAH dawał 10 zł i to było wszystko reszta dawała być może bonus od depozytu, ale za darmo nikt.
Podbij na czat comeon oni daja chyba 10spinów na wybrana gre z okazji urodzin a spiny bez obrotuLipa jakaś chyba, mam dzisiaj urodziny a nigdzie dosłownie ani grosza, ani spina ????
Być możę w ostatnim roku grałes mniej lub za małe stawki. Czasami tak jestO mnie to wszyscy zpomnieli ;-/
O mnie tez, tylko Rivalo 20 pln i taka żenada z tym była , że szkoda słów i konto po tej akcji zamknąłem na stałe.O mnie to wszyscy zpomnieli ;-/