Czyli na stronie mają błąd wychodzi na to, pytałem support pisali o 50 zł, dodatkowo na stronie widnieje banner z 50 zł. ????Ja też na otobet dostałem 60PLN i wypłata też była niezła. :]
Pewnie tak, teraz Otobet zwiększył bonus urodzinowy do 60 złzobaczymy 2 sierpnia czy i mi się bonusik skapnie ????
Aby wypłacić kwotę bonusu musisz obrócić nim 3-razy w ofercie Zakładów sportowych.bonusik wpadł 60zł teraz obrócić by wyszło najlepiej 10 razy tyle i wypłacić ;D
obrót jakiś wymagany czy co
i tu się myliszW dniu urodzin na pewno nie. Konto musi być założone wcześniej, i pewnie wcześniej trzeba u nich grać. Całkiem za darmo na pewno nie dają bonusów.
Widać obfitość u Ciebie ???? , kiedyś to przeważnie BAH i Bwin dawali. Tym czasem teraz każdy próbuje coś dać od Siebie.Ja narazie dostałem 20 zł na Rivalo, 20 na BaHu , 20 na winmasters po wyslaniu do nich maila, 60 zl na otobet i 10 spinów w Starburst na betsafe. Całkiem całkiem...
Nie, bo nie oferują "bonusu urodzinowego". Gram tam trochę i mialem ostatnio ur. i nie dostałem nic. :;/:A dostał ktoś bonus urodzinowy od bet365?
Przy takiej ilości różnych bukmacherów, może z czasem dojdzie do tego ,że buki bardziej się będą przykładać do oferowania bonusów urodzinowych i lojalnościowych dla zwykłych, niezawodowych graczy ...Ja narazie dostałem 20 zł na Rivalo, 20 na BaHu , 20 na winmasters po wyslaniu do nich maila, 60 zl na otobet i 10 spinów w Starburst na betsafe. Całkiem całkiem...