>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bonusik 10 Funtów Free Beta w paddypower

D 0

dziczyzna

Użytkownik
Musze napsiac bo az sie zagotowalem, Zapytalem na livechat jak to jest z MB czy freebet przysluguje czy nie, napsiali ze nie ze musze wplacic za pomoca karty i dostane 10 e freebet. To sie pytam dlatczego 10 skoro na banerze jest 20 i znajomi z forum sie rejestrowali i dostali 20 e freebeta. A support mi na to - bo tak!!! Piekne wyjasnienie bo tak. Inni dostali 20 e Ty dostaniesz 10 e :/ Dzis wchdoze na konto i co? Zablokowane. Wbijam na liveczat a oni mi ze zablokowali i mam wyslac, copy of ID unity bill bank statement i cholera wie czego jeszce. Dodam ze nigdy nigfdzie zadnych walkow nie robilem a tu taki numer. Wiec buk na ⛔????

roy. 187

roy.

Forum VIP
no zajebiscie ludzie pisza tutaj, ze mozna wplacac przez mb wiec nawet nie czytalem regulaminu i wplacilem przez mb i oczywiscie okazalo sie, ze przez mb nie mozna dostac free beta, super.
edit: dodatkowo wplacajac 10 funtow, wygralem 19 i wyplacilem. Teraz zablokowali mi konto bo chca sprawdzic dokumenty, tylko jak wczesniej pytalem czy mam cos wyslac to mowili ze nie ...
edit2: konto odblkowane, kasa na koncie mb. POwiedzieli, ze jak wplace przelewem bankowym to dostane te 20 ł

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Widze że promo nadal jest aktualne, no więc tak to promo jest podobne jak kiedyś było w LadBrokes, że wpłacam te 10 funtów obstawiam zakład z kursem 1.01 i dodają mi 20F free beta? :-D
Zbyt pięknie to coś wygląda,jeszcze jedno pytanko z tego free beta mogę tylko jedno zdarzenie obstawić, czy mogę walić tasiemca na 8 ?:-D

Za pomoc podziękował...&gt; ????

roy. 187

roy.

Forum VIP
Widze że promo nadal jest aktualne, no więc tak to promo jest podobne jak kiedyś było w LadBrokes, że wpłacam te 10 funtów obstawiam zakład z kursem 1.01 i dodają mi 20F free beta? :-D
Zbyt pięknie to coś wygląda,jeszcze jedno pytanko z tego free beta mogę tylko jedno zdarzenie obstawić, czy mogę walić tasiemca na 8 ?:-D
Za pomoc podziękował...&gt; ????
kurs minimalny to 1.5 po ktorym mozesz zagrac, a co do drugie pytania to tasiemce raczej tez mozesz grac...

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Brawoo dla nich wpłaciłem kartą te 10 funciaków wylogowałem sie ,za 15 min chce wejść żeby obstawić ten zakład z tu zonk passy nie działają ????
Próbuje odzyskać passy to pisze że zły email...A jak chce dać żeby odzyskało acc number to wypada że owego nie ma...
Po kontakcie z Lc dowiedziałem się że weryfikują moje konto :-?
W tym momencie minusik dla nich że odrazu po wpłacie Blok konta mi zrobili akurat wpłaciłem dziś bo miałem spotkania które chciałem zagrać dzięki nim juz mam je zagrane ???? Zobaczymy czy będa robić problemy po weryfikacji,domyślałem się oczywiście weryfikacji ale przy wypłacie czy coś a nie tak mi z tym wylecieli w takim momencie ;p
EH ???? IdioCI ????

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
No więc tak odblokowali mi właśnie konto po wysłaniu 7 skanów :-D
Postawiłem Singla za 10funtów po kursie 1.50 i w sekundkę po tym automatycznie pojawił mi się free bet na 20 funciaków :-D
Wieże wam że można postawić tasiemkę z tego free beta ale jakby jeszcze ktoś oprócz roY&#39;a to potwierdził byłbym wdzięczny,danke za info :razz:
EDIT:Ok.No więc z tego 10 zrobiło się 15 i mogę to już wypłacić na kartę,czy dopiero po tym jak zagram tego Free Beta?

NIESTETY FREE BETA MOŻNA POSTAWIĆ TYLKO NA SINGLA :S
EDIT: Nie jest źle wyciągnięte 47 funtów,dzięki za info o promocji.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Sorry za post pod postem ale ile czekaliście na wypłatę,oczywiście z powrotem na kartę?
Pierwszy raz mam do czynienia z taką wypłatą czy to idzie jak normalnie na konto bankowe do 5 dni roboczych czy ta kasa powinna dojść odrazu po jej zleceniu i zatwierdzeniu. :-|

Do góry Bottom