>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus w Unibecie dla nowych i obrót

K 0

kojak

Użytkownik
Mi sie wydaje ze dadza. Patrz tu to samo wyslali mi co innemu uzytkownikowi tego forum :
Witamy serdecznie!

Dziekujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuje, ze b onus pokerowy w promocji 10 euro będzie dopisany w dniu dzisiejszym, najpóźniej do godz. 23:59. Prosimy o cierpliwość.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.

kksg 6

kksg

Użytkownik
Witamy serdecznie!

Dziekujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuje, ze jezeli dostal Pan maila od naszego wydzialu marketingowego oraz spelnil Pan wszelkie wymagania promocji, bonus zostanie dopisany do Pana konta gracza Unibet w poniedzialek 21/01/2008, najpóźniej do godz. 23:59. Prosimy o cierpliwość.

W razie jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta.

ALe nie dosłałem od nich e-mail o tej promocji tylko tu sie dowiedziałem wiec kiepa moze byc

K 0

kojak

Użytkownik
Witamy serdecznie!

Dziekujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuje, ze jezeli dostal Pan maila od naszego wydzialu marketingowego oraz spelnil Pan wszelkie wymagania promocji, bonus zostanie dopisany do Pana konta gracza Unibet w poniedzialek 21/01/2008, najpóźniej do godz. 23:59. Prosimy o cierpliwość.

ALe nie dosłałem od nich e-mail o tej promocji tylko tu sie dowiedziałem wiec kiepa moze byc
Mi nie napisali nic o tym emailu ze musialem dostac ????

haggard 0

haggard

Użytkownik
Siemka ;) Mam pytanko odnośnie tego przelania kasy na zakłady z pokera. Jeśli dobrze zauwazylem to trzeba wejsc w bank a później wymienić żetony na pieniądze? Aha i jeśli przypuśćmy ugrał bym 80 zeta to zeby wypłacić musiałbym przelać z powrotem te 10 Euro i obrócić i wtedy bedzie można wypłacić kasę z zakładów ?? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdro

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Wiadomosc z ostatniej chwili ????

Wlasnie dostałem 10 ojro ;)

Pozdro ????

Edit: Kasa przelana na zakłady sportowe (36.05 PLN)

tamlin 0

tamlin

Użytkownik
wie ktos moze dokladnie jaki obrot?i czy nie beda robic problemow gdy odrazu sie przeleje a potem ewentualnie z wygranej zrobi obrot na pokerze?

B 0

browar112

Użytkownik
Ja rozmawialem to przyslali mi maila ze ta kase dostana tylko osboy ktore dostaly od nich tego promocyjnego maila wiec ci co nie dostali od nich takiego maila to nie dostana kasy!!

sifyy 0

sifyy

Użytkownik
Witamy serdecznie!

Dziekujemy za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuje, ze jezeli nie dostal Pan bonusa do tej pory, oznacza to, ze badz nie byl Pan objety promocja albo warunki promocji nie zostaly spelnione.

Dana kampania promocyjna przyznana byla tylko grupie graczy wytypowanych przez dzial marketingowy Unibet, ktorzy dostali e-maila z niezbednymi informacjami dotyczacymi promocji.

Bonus zostal juz automatycznie dopisany do wszystkich kont objetych promocja i nie przyjmujemy zadnych reklamacji w tej sprawie.

Pozdrawiam,
Dominika

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
wie ktos moze dokladnie jaki obrot?i czy nie beda robic problemow gdy odrazu sie przeleje a potem ewentualnie z wygranej zrobi obrot na pokerze?
Wlasnie wyslalem maila do supportu ;)

Jak tylko będę coś wiedział to odrazu tu napisze :-D

Pozdro :jezora:

Edit: jest odpowiedz...

Witam serdecznie!
Dziękuję za wiadomość. Proszę o wykorzystanie bonusa na grę w pokera bo takie jest jego przeznaczenie.
Pozdrawiam,
Jan

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Po co, ja juz obrocilem i wyplacilem 350 zl....
Wrzucasz najpierw na zaklady i grasz ???? ???? jednak przed wypłatą, trzeba wrzucić na pokera 10ojro i postawić za 10 ojro ...
czyli 35 zł ????
Można najpierw zbudować kapitał na zakładach,,,

Co do odpowiedzi supportu ???? mam ich gdzieś ???? ???? jeśli już mam kase na koncie i to zakładów ????

Do góry Bottom