>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bonus w Unibecie dla nowych i obrót

R 0

radk

Użytkownik
ja z tego korzystałem i trzeba było obrócić to raz na pokerze potem wypłacic na zakłady, jak chcecie szybciej dostać to dzwoncie i upomnijcie sie o 10 euro na pokera, to do 2 min bedzie

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
RADK !!! DZIĘKI SERDECZNE ???? ???? 10euro raz na pokerze to nie problem...mogę nawet to przegrać bo mam znacznie więcej ???? ???? ???? dzięki!!! ????

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Pieniądze po 48 godzinach się pojawiają w balance - masz takie coś w oprogramowaniu...
Przelać to masz w oprogramowaniu &quot;bankier&quot;

feever 5

feever

Użytkownik
Zadzwonic? :eek: I co mam niby im powiedziec? Ile mam czekac normalnie na te 10euro? Do 48 godzin? Moge je od razu przelac na zaklady:&gt;?

R 0

radk

Użytkownik
dzwonisz 00 800 461 12 25 i pytasz o promocje o 10 euro na pokera czy aktualna i ona potem mówi ze tak, wypyta o kilka szczegółów konta i do 2-3 min dostajesz kase na pokera

G 0

greg9872

Użytkownik
Brawo za debilne wprowadzanie ludzi w błąd promocja nieaktualna zapytałem na suporcie i dzwoniłem dwa razy usłyszałem promocja nieaktualna brawo za wprowadzanie w błąd:zoltakartka:

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Brawo za debilne wprowadzanie ludzi w błąd promocja nieaktualna zapytałem na suporcie i dzwoniłem dwa razy usłyszałem promocja nieaktualna brawo za wprowadzanie w błąd:zoltakartka:
Chłopie...Ty, z dwoma postami piszesz o &quot;debilnym&quot; wprowadzaniu ludzi w błąd...ja dostałem kasę 3 dni temu...na stronie nic nie ma o promocji, dlatego skąd mam wiedzieć czy jest aktualna...

Jesteś taki mądry to znajdź promocję...

Proszę jakiegoś moda o zamknięcie tematu

K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Chcesz zarobić €10? Nic prostrzego.

Jedyne co musisz zrobić to otworzyć sobie konto pokerowe Unibet w dniach 17 – 20 stycznia, a dostaniesz od nas €10!
To nie jest blef!

Jak to działa:
1. Kliknij na zakładkę Poker
2. Postępuj według prostej instrukcji i pobierz oprogramowanie pokerowe.
3. Stwórz swój własny poker alias ( pseudonim pokerowy)
4. Zaloguj się i zacznij grać

Na początek możesz spróbować gier za darmo, żeby zobaczyć na czym polega gra w pokera przez internet.
Kliknij na Cash Games &gt; Texas Hold’em &gt; Free Games

Jeśli już załapiesz o co w tym chodzi to możesz przetransferować pieniądze ze swojego konta bukmacherskiego do konta pokerowego i zacząć grać za małe stawki. Wystarczy już €0.02/€0.05

Jak znaleźć najtańsze stoły?
Klikaj na: Cash games &gt; Texas Hold’em &gt; No Limit &gt; Free Games &gt; Beginner Games

Twój bonus? Bonus pojawi się na Twoim koncie pokerowym w poniedziałek 21 stycznia 2008

Jeśli masz jakieś problemy z pobraniem oprogramowania skontaktuj się z naszym biurem obsługi klienta.

Jeśli nie wiesz jak grać kliknij tutaj.

Do zobaczenia przy stole.

Do góry Bottom