>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bonus lojalnościowy

undisputed 3

undisputed

Użytkownik
Chcialbym podzielić się z Panstwem pewną sytuacja ktora doświadczylem grajac u tego bukmachera, zawsze gdy po depozytach nie mialem środkow na koncie dostawalem bonusy lojalnościowe, jednakże po pewnej mojej interewencji na chacie, gdy probowali kombinowac przy wyplacie moich pieniedzy przez MB ( celowe opoznianie, 2 razy wysylalem skany dowodu osobistego - robilem to takze na poczatku zakladania konta), i od tamtej pory nie dostalem zadnego bonusu lojalnosciowego gdy mialem 0.00 na koncie( przewaznie wplacam 200 -1000 zl jednorazowo i stawiam ), Dla proby, poprosilem przyjaciela ktory deponowal identyczne srodki oraz zawieral zaklady idetyczne do moich, w przypadku przegranej i zerowych srodkow na koncie, dostawal bonusy lojalnosciowe, ja Nie. Kto mial podobne sytuacje, nieuczciwego i nierownego traktowania klientow przez bet365 , chętnie przeczytam państwa doswiadczenia w tej sprawie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
O jakim nierownym traktowaniu gadasz czlowieku? Bet365 bonusy lojalnosciowe moze dac komu tylko zechce, i to nie zalezy od depozytow tylko od ich dzialu marketingu.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Dokładnie, to tylko ich dobra wola, że dają bonusy, więc zamiast narzekać, że już nie dostajesz, ciesz się, że dostawałeś. Wielkość depozytów nie ma znaczenia, niektórzy wykorzystali tylko bonus powitalny i dostali identyczny bonus po pewnym okresie, więc 200 czy 1000 nie ma znaczenia

undisputed 3

undisputed

Użytkownik
dalej nie rozumiecie, dopoki nie zrobilem im slusznej aferty w tej sprawie, zawsze powtarzam zawsze dostawalem bonusy lojalnosciowe. Wiec jest jest to godne traktowanie stalego klienta, to nie mam pytan.

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
A gdzie u innego bukmachera masz w regulaminie:
Godnie traktujemy naszego klienta i po każdym przegranym depozycie otrzyma on bonus lojalnościowy? :]

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
To jak robisz im afery to slusznie ze maja cie gdzies, po co im klient ktory szczeka na ich firme. Nie szanowales ich to i oni przestali cie szanowac.

ivostock8 201

ivostock8

Użytkownik
To jak robisz im afery to slusznie ze maja cie gdzies, po co im klient ktory szczeka na ich firme. Nie szanowales ich to i oni przestali cie szanowac.
@up chłopak się tylko upomniał,easy :grin:dlaczego na niego najeżdżacie...? :grin:
PaddyPower też rozdaje freebety dla graczy jak grasz dużo i często:grin:
w tamtym miesiącu dostałem 80€ także polecam bo chyba w bet365 tak wysokich to nie dają freebet-ów:grin:

Pozdrawiam

Otrzymane punkty reputacji: +4
gmark 765

gmark

Użytkownik
Bet365 jest równe dla każdego, ja wykłócałem się już kilka razy na chacie dotyczące rozliczeń zakładów.
Gdy przegrywam - zawsze otrzymuje bonusy w następną środę.

gmark 765

gmark

Użytkownik
hmmm, miałem ciężki tydzień i dostałem dziś BONUS LOJALNOŚCIOWY i moje zdziwienie jest tym większe bo aż 80 zł.
Fakt faktem że ostatni weekend miałem gruby -

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Nie spotkałem się jeszcze z sytuacją gdy ktoś dostaje 80 złotych.
100 tak - przynajmniej tak twierdzili ale nie 80.
Inna sprawa, że przy jednakowych obrotach, osoba będąca w danym tygodniu na minusie ma większe szanse na bonus 50 czy 100 złotych niż inny użytkownik, z identycznym obrotem który zarabiał na buku.

gmark 765

gmark

Użytkownik
Wieczorem moge zrobić screena i wkleje ;)

//kukla:
Ale ja Ci w pełni wierzę ????
Po prostu zdziwiłem się, że akurat taką kwotę przyznali.
Ja od dawna nie miałem innej niż 20 lub 50.
Jeśli było kiedyś 100 to dość dawno i nie jestem tego pewien. 80 nie było na pewno.
Lepiej napisz na PW obrót i ten &quot;-&quot; ;)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
No ja ostatnio dostałem 200 zł 100% od wpłaty i jestem w trakcie obracania, a to akurat w porównaniu do innych buków najprostsze nie jest.

L 9

longu

Użytkownik
Czy Bet365 nadal prowadzi taką polityke ze daje bonus 100% do 200zl dal tych którzy dawano u nich nie grali?? bo szczerze mówiąc czekam na taką własnie zagrywke z ich strony i coś doczekac sie nie moge ????

E 12

elanowiec

Użytkownik
Czy Bet365 nadal prowadzi taką polityke ze daje bonus 100% do 200zl dal tych którzy dawano u nich nie grali?? bo szczerze mówiąc czekam na taką własnie zagrywke z ich strony i coś doczekac sie nie moge ????
Tak. Przynajmniej dawali na początku stycznia

F 24

fibak90

Użytkownik
Mam pytanie czy bet365 nadal przyznaje bonusy lojalnosciowe?Bo u mnie od dluzszego czasu juz nie daja chociaz wplacam regularnie i obracam.A jesli przyznaja to czy tak jak wczesniej we srody czy moze zmienili dzien.pozdro

Do góry Bottom