Ja juz tez od dawna nie dostaje , mimo ze rowniez tam non stoper gram , wiec nie wiem od czego to zalezy pozderkoMam pytanie czy bet365 nadal przyznaje bonusy lojalnosciowe?Bo u mnie od dluzszego czasu juz nie daja chociaz wplacam regularnie i obracam.A jesli przyznaja to czy tak jak wczesniej we srody czy moze zmienili dzien.pozdro
Ja juz tez od dawna nie dostaje , mimo ze rowniez tam non stoper gram , wiec nie wiem od czego to zalezy pozderko
A jakie macie obroty za poprzedni tydzień jak nie dostaliście bonusu?U siebie przy obrocie ~1500 tygodniowo łapię się na najniższy bonus.Mam pytanie czy bet365 nadal przyznaje bonusy lojalnosciowe?Bo u mnie od dluzszego czasu juz nie daja chociaz wplacam regularnie i obracam.A jesli przyznaja to czy tak jak wczesniej we srody czy moze zmienili dzien.pozdro
ja za ostatni tydzien mam 1700 obrotu wiec nie wiem od czego to zalezy:-| w tamtym roku takie bonusy otrzymywalem co jakis czas po 50 pln teraz juz gorzejA jakie macie obroty za poprzedni tydzień jak nie dostaliście bonusu?U siebie przy obrocie ~1500 tygodniowo łapię się na najniższy bonus.