buzzerbeater
Użytkownik
Witam
Skorzystałem z bonu Schalke na kwotę 41zł. ugrałem z tego 1100zł, które chciałem wypłacić. Dostałem przed chwilką maila od bah:
Witaj Macieju,
Kontaktujemy się z Panem w sprawie konta gracza.
Zostało ono zablokowane ze względu na skorzystanie z akcji, która nie była przeznaczona dla graczy z Polski, co jest naruszeniem regulaminu promocji.
Pana konto gracza pozostaje zamknięte.
Jakakolwiek wypłata środków nie jest możliwa ponieważ pochodzi z bonu.
Z uwagi na złamanie przez Pana postanowień regulaminu, serwis bet-at-home.com rozwiązuje z Panem umowę.
Życzymy miłego dnia.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet-at-home.com
po prostu nie wierzę w to. mogę coś z nimi jeszcze powalczyć? miałem środki u innego bukmachera i mogłem zrobić sporą kasę, gdybym stawiał pieniądze gdzie inadziej.
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi,
buzz
Skorzystałem z bonu Schalke na kwotę 41zł. ugrałem z tego 1100zł, które chciałem wypłacić. Dostałem przed chwilką maila od bah:
Witaj Macieju,
Kontaktujemy się z Panem w sprawie konta gracza.
Zostało ono zablokowane ze względu na skorzystanie z akcji, która nie była przeznaczona dla graczy z Polski, co jest naruszeniem regulaminu promocji.
Pana konto gracza pozostaje zamknięte.
Jakakolwiek wypłata środków nie jest możliwa ponieważ pochodzi z bonu.
Z uwagi na złamanie przez Pana postanowień regulaminu, serwis bet-at-home.com rozwiązuje z Panem umowę.
Życzymy miłego dnia.
Serdecznie pozdrawiamy,
Zespół bet-at-home.com
po prostu nie wierzę w to. mogę coś z nimi jeszcze powalczyć? miałem środki u innego bukmachera i mogłem zrobić sporą kasę, gdybym stawiał pieniądze gdzie inadziej.
pozdrawiam i czekam na odpowiedzi,
buzz