>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boeing 727

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
kolego nie gramy typów live w KzS. Jeśli chcesz grać w ten sposób to poproś opiekunów działu o przeniesienie tematu do &#39;kuponów&#39;.
W sumie prowadzę statystyki, ale skoro pomimo tego nie można to proszę o przeniesienie tematu do działu &quot;Kupony&quot; - mi to jest obojętne. Pozdrawiam

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Statystyki

Start : 10 EUR

Aktualny stan konta : 178,29 EUR

Archiwum zysków w danym dniu

26.08.2012 : 9,53 EUR

27.08.2012 : 53,42 EUR

28.08.2012 : 105,34 EUR

Zysk / Strata : ✅ 168,29 EUR​

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
26.
Mecz : Karlovy Vary - Zizkov
Typ : over 0,5
Kurs : 1,10
Stawka : 178,29 EUR
Niestety potwierdziła się teza, która mówi, że puchary rządzą się swoimi prawami. Pomimo tego, że obie drużyny strzelały bramki w kilku poprzednich meczach to w tym meczu im się to nie udało. Mecz był mocno ofensywny, padało dużo strzałów jednak żadne z drużyn nie udało się pokonać bramkarza przeciwnika.
Można powiedzieć, że AKO 18 zostało zaliczone. Pomimo porażki polecam wciąż ten sposób gry gdyż jest on naprawdę dochodowy. To, że teraz przegrałem to wina tylko tego, że na siłę chciałem zagrać jakiś mecz w danej chwili. Niemniej jednak dalej będę tak grał z tym, że nie ALL IN tylko wg. swojego systemu stawkowania, który przynosi mi stałe zyski.

Czy będziesz dalej kontynuował temat? I podawał typy.
Aktualnie się nad tym zastanawiam, szczerze mówiąc nie wiem czy jest sens gdyż administratorom nie podoba się to, że podaję typy &#39;na live&#39; co w przypadku tej strategii gry jest wręcz niezbędne. Pozdrawiam

b_r_u_t_u_s 229

b_r_u_t_u_s

Użytkownik
Aktualnie się nad tym zastanawiam, szczerze mówiąc nie wiem czy jest sens gdyż administratorom nie podoba się to, że podaję typy &#39;na live&#39; co w przypadku tej strategii gry jest wręcz niezbędne. Pozdrawiam
Napisz do opiekuna działu by przeniósł ci temat do Kuponów tam można grać LIVE

Do góry Bottom