>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boeing 727

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
17.
Mecz : Madrid - Bilbao
Typ : over 0,5
Kurs : 1,10
Stawka : 66,32 EUR
Start : 10 EUR

Aktualny stan konta : 72,95 EUR

Zysk / Strata : ✅ 62,95 EUR​

Dzisiaj słaba oferta w związku z tym typy pojawią się pewnie późnym popołudniem !

Otrzymane punkty reputacji: +4
patysiak24 133

patysiak24

Użytkownik
Siema! powiem CI ze to jest na pewno jakis sposob, rzadko w spotkaniach widnieje po 90min bezbramkowy remis - aczkolwiek zdarza sie to i trzeba miec wyjatkowe szczescie by na tyle spotkan co dnia trafic własnie na taki mecz ;) Sledzilem Twoj temat i sam zaczalem tak grac, owszem gdy zaczynasz od 100zł na poczatku jest to dlugie i mozolne, jednak pozniej gdy wygrane sa wieksze a jednoczesnie stawki gra staje sie ciekawa ;)

Powodzonka i duzo ✅ zycze !!!

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Siema! powiem CI ze to jest na pewno jakis sposob, rzadko w spotkaniach widnieje po 90min bezbramkowy remis - aczkolwiek zdarza sie to i trzeba miec wyjatkowe szczescie by na tyle spotkan co dnia trafic własnie na taki mecz ;) Sledzilem Twoj temat i sam zaczalem tak grac, owszem gdy zaczynasz od 100zł na poczatku jest to dlugie i mozolne, jednak pozniej gdy wygrane sa wieksze a jednoczesnie stawki gra staje sie ciekawa ;)

Powodzonka i duzo ✅ zycze !!!
Szczerze mówiąc bezbramkowy remis wcale nie pada tak rzadko gdyż średnio 10 % spotkań kończy się takim wynikiem. Ja zaczynałem od 10 EUR czyli ~ 40 zł ????

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
22.
Mecz : Al Faisaly - Al Ramtha
Typ : over 0,5
Kurs : 1,10
Stawka : 106,78 EUR

Trafione dosłownie minutę po wrzuceniu tutaj typu. Dla &quot;niedowiarków&quot; mogę zrobić screena...

Start : 10 EUR

Aktualny stan konta : 117,46 EUR

Zysk / Strata : ✅ 107,46 EUR​

Do góry Bottom