>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Boeing 727

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Statystyki będę podawał codziennie (z wyjątkiem dni, w których nic nie będę stawiał - raczej do tego nie dojdzie). Proszę o nie komentowanie w tym temacie, wszelkie sugestie, rady, krytyki proszę kierować za pomocą prywatnej wiadomości.
Bukmacher : Betfair
Budżet początkowy : 100 EUR

Zapraszam na pokład Boeing&#39;a 727, rozpoczynamy lot ! ; )

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
1. Derry - St Patricks | Under 3.5 | @1.20 | 25 EUR ✅ 5 EUR
2. SCR Altach - St Polten | Over 1.5 | @1.30 | 25 EUR ⛔ 25 EUR
3. First Vienna - SV Grodig | Over 1.5 | @1.27 | 25 EUR ⛔ 25 EUR
4. Drogheda - Sligo Rovers | Over 1.5 | @1.36 | 25 EUR ✅ 9 EUR​

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
13. Bradford - Swindon | Over 0.5 | @1.25 | 128,64 EUR ⛔ 128,64 EUR​
Komentarz :
W sumie 12 celnych strzałów w całym meczu, niestety nie wystarczyło to aby ustrzelić chociaż 1 gola. Niestety był to po prostu pech, gdyż był to jedyny mecz w dzisiejszej kolejce bez żadnej bramki - szkoda, ponieważ było co wybierać ????
W związku z przegraną oraz kilkoma przemyśleniami co do mojego sposobu stawiania, postanowiłem wpłacić jeszcze raz 100 EUR - może tym razem się uda. Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzin ????

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
4. Wohlen - Etoile | Over 0.5 | @1.40 | 50 EUR ⛔ 50 EUR

Niestety tak się kończy granie na &quot;mecze o nic&quot;. Teraz będę pamiętał aby nie popełnić znowu takiego błędu ????

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
6. Hercules - Almeria | Over 0.5 | @1.65 | 50 EUR ⛔ 50 EUR
Pozostawię ten typ bez komentarza ????
Zostało mi 47,5 EUR w związku z tym zaczynam odrabianie.

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
7. KSV Superfund - SV Ried | Over 0.5 | @1.75 | 47,50 EUR
Niestety nie udało się. Przerywam aktualnie typowanie w celu sprawdzenia błędów, które popełniłem. Mam nadzieję, że uda mi się poprawić i wrócę w lepszej formie ???? Pozdrawiam !

dancooper 498

dancooper

Użytkownik
Witam ponownie !
Niestety moderatorzy nie wyrazili zgody abym utworzył nowy temat w związku z tym będę kontynuował grę na over 0,5 w tym temacie.
Postanowiłem spróbować sprostać wyzwaniu, które sobie sam wyznaczyłem.
Na czym ono polega ? W skrócie będę grał codziennie 3 mecze na over 0,5 po kursie 1,10 przez 30 dni - zawsze ALL IN. Poniżej zamieszczam tabelkę, która zobrazuje Wam mniej więcej moją drogę (mam nadzieję, że do wygranej) :

Tabelka nie obejmuje prowizji Betfair (5%) - również nie będę tutaj podawał dokładnych wygranych gdyż szkoda mi na to czasu.

Zdaję sobie sprawę, że jest to &quot;szalone&quot; wyzwanie, ale w razie przegranej na pewno nie będę płakał gdyż środki, które na to przeznaczyłem tak czy siak pochodzą od Betfair ????

Jeżeli chodzi o komentarze - zezwalam na nie wyłącznie, gdy macie coś &quot;mądrego&quot; do powiedzenia. Jeżeli masz zamiar napisać tutaj, że tak czy siak się to nie uda - odpuść sobie gdyż potraktuję to jako spam.

Serdecznie zapraszam do odwiedzin i...

Zapraszam na pokład Boeing&#39;a 727, rozpoczynamy lot ! ; )​

Do góry Bottom