Z fedexu SMS albo mail przyjdzie to będzie wiadomo że idzie , ty jaki rozmiar zamówiłeś?ja jeszcze nic nie dostalem, ale w supporcie uspokajaja ze wysylki moga trwac nawet do marca.
XLkeZ fedexu SMS albo mail przyjdzie to będzie wiadomo że idzie , ty jaki rozmiar zamówiłeś?
xD mam 184cm wzrostu na 90kg, ale Lki wszedze sa na mnie za male, wiec ciul. Ale cos sie nie odzywaja do mnie :/To będzie ogromna pewnie
o matko, to faktycznie bluza dla pudziana ta XL , swoja droga na pudziana już nigdy nie zagram jak sprzedal walke mamedowiJa mam 180/76 i m za duża
Nie bluza tylko sweter, ale całkiem dobry jakościowo. Musisz dzwonić do sortowni i podać swój nr przesyłki który dostałeś na mailaDramat z dostawcą Fedex. Info że doręczono a kurier się nie pojawił. Oczywiście kontakt nie jest możliwy do poniedziałku. Betfun wziął najgorszego dostawcę który ma najgorszą opinię. Ciekaw jestem czy dotrze do mnie ta bluza.
no to jestem ciekaw czy ci sie uda, ja przyjalem sweter, wqrwiaja mnie te kaptury bo mi sie zimą garb robi pod kurtkąPanowie, można się godzić na takie praktyki typu walcz o bluzę a finalnie dostaniesz sweter a można się też upomnieć, że się nie zgadza to co wysłali z tym co było na reklamach jak i na zdjęciu z Pudzianem.
Napisałem do nich, że mają mi wysłać dokładnie taki model bluzy jak ma Pudzian, z kapturem itp. Sweter im odesłałem. Zobaczymy co przyjdzie po weekendzie.
Paniee szaleństwo, a ja dostałem 2 swetry XLki jak ktoś zainteresowany to zapraszam na priv. Pasuje na wzrost 182-194Wiecie już jak wygląda sweter betfan. Jak kogoś ciekawi to tak wygląda bluza. Pokaż załącznik 26263