0 jasiek09 Użytkownik Kwiecień 10, 2008 #42 nie ma co jechac po naszym ekspercie, pewnie expekt nawala, bo co by im bylo tylko po tym ze zglosiliscie w tym temacie po bonus na bingo....
nie ma co jechac po naszym ekspercie, pewnie expekt nawala, bo co by im bylo tylko po tym ze zglosiliscie w tym temacie po bonus na bingo....
0 darkmessiash Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #43 nie ma co jechac po naszym ekspercie, pewnie expekt nawala, bo co by im bylo tylko po tym ze zglosiliscie w tym temacie po bonus na bingo.... Kliknij aby rozwinąć... mam dwa ojro na koncie tylko nie wiem jak w to grać:-D
nie ma co jechac po naszym ekspercie, pewnie expekt nawala, bo co by im bylo tylko po tym ze zglosiliscie w tym temacie po bonus na bingo.... Kliknij aby rozwinąć... mam dwa ojro na koncie tylko nie wiem jak w to grać:-D
293 expekt-betclic Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #44 Trwa wielkie bonusowanie w Bingo. Zgłoś się i otrzymaj 2 euro w bingo
0 vabank_sdz Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #46 zgłaszam sie Ty juz sie zgłaszałeś do 1 edycji losowania.
293 expekt-betclic Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #57 10 pierwszych osób które się zgłosiły proszę o podanie danych: alians z bingo oraz ID gracza na PW. Osóby, które poraz 2 się zgłosiły nie otrzymają bonusu.
10 pierwszych osób które się zgłosiły proszę o podanie danych: alians z bingo oraz ID gracza na PW. Osóby, które poraz 2 się zgłosiły nie otrzymają bonusu.
D 0 denas Użytkownik Kwiecień 12, 2008 #58 ja rowniez sie zglaszam,jako ze Shen uczestniczyl w pierwszej edycji wielkiego bonusowania...