Już Expekt zaczyna cudować z tym Bingo.
Po 3-krotnym obrocie chciałem wypłacić te swoje skromne 94 PLN i zablokowali mi konto.
Czy komuś z Was jeszcze to sie przydarzyło ?
Musisz wejść w bingo ale w gre. I wtedy będziesz miał te 5 EURO. Pamiętaj że jedno 5 EURO na jedno konto więc jak już dostałeś to już nie dostaniesz drugi raz :mrgreen:
I tak juz po promocji - jesli nie skorzystales z niej wchodzac w bingo i zagrac choc raz zebys widzial ze masz te kase - juz jej nie masz - wszystkim ktorzy nie wchodzili w bingo do przedwczoraj - zabrali bonus - wycofany zostal ????
I tak juz po promocji - jesli nie skorzystales z niej wchodzac w bingo i zagrac choc raz zebys widzial ze masz te kase - juz jej nie masz - wszystkim ktorzy nie wchodzili w bingo do przedwczoraj - zabrali bonus - wycofany zostal ????
Wczorajszy wieczór był udany.Z 5 euro na Expekcie ugrałem ponad 57.Zaznaczam po raz pierwszy grałem w Bingo...Dziekuję wszystkim którzy pisali w tym temacie ,skorzystałem z Waszych uwag.
Jak wy to robicie? brać jeden kupon czy lepiej więcej? czy jak pierwszy nie wcisnę bingo jak mam dobre numery to nie wygram? może ma ktoś jakieś wskazówki co do gry? pozdro