>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bingo w expekcie

J 8

jerzyk63

Użytkownik
Już Expekt zaczyna cudować z tym Bingo.
Po 3-krotnym obrocie chciałem wypłacić te swoje skromne 94 PLN i zablokowali mi konto.
Czy komuś z Was jeszcze to sie przydarzyło ?

picia 13

picia

Użytkownik
Ja nawet nie obracałem i wypłaciłem bez problemu :p

Przegrałem 4.50 Euro i za ostatnie 0.50 Euro wygrałem 10.85 Euro - szybko przelałem na konto zakładów i dzięki temu + 45 zł ;)

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Musisz wejść w bingo ale w gre. I wtedy będziesz miał te 5 EURO. Pamiętaj że jedno 5 EURO na jedno konto więc jak już dostałeś to już nie dostaniesz drugi raz :mrgreen:

lucek 250

lucek

Użytkownik
I tak juz po promocji - jesli nie skorzystales z niej wchodzac w bingo i zagrac choc raz zebys widzial ze masz te kase - juz jej nie masz - wszystkim ktorzy nie wchodzili w bingo do przedwczoraj - zabrali bonus - wycofany zostal ????

Prince de Belial 1,6M

Prince de Belial

Forum VIP
Gostyniak : mam identyczny problem jak ty tez mi pokazuje sie taka strone i nie ma nigdzie play :zy3ou:
sprawdz czy firewall nie blokuje Ci do niej dostepu

ja tak mialem musialem wylaczyc Keiro

Mozesz mi powiedziec w jaki sposob mam to zrobic?? Niestety Jestem zielony w tych sprawach ????
nie wiem co tam masz wgrane

I tak juz po promocji - jesli nie skorzystales z niej wchodzac w bingo i zagrac choc raz zebys widzial ze masz te kase - juz jej nie masz - wszystkim ktorzy nie wchodzili w bingo do przedwczoraj - zabrali bonus - wycofany zostal ????
a to dziwne bo ja wlasnie dzis dostalem emaila z powiadomieniem, że dają mi 5 euro

lucek 250

lucek

Użytkownik
Przywrocili promocje bo sprawdzilem i tam gdzi emialem 0 nagle mam 5 ???? ale jak gadalem z nimi na czacie to mowili ze wycofali....

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Wczorajszy wieczór był udany.Z 5 euro na Expekcie ugrałem ponad 57.Zaznaczam po raz pierwszy grałem w Bingo...Dziekuję wszystkim którzy pisali w tym temacie ,skorzystałem z Waszych uwag.

Pozdrawiam fox71

[center:7a5000bf9b]
[/center:7a5000bf9b]

H 0

hodofca

Użytkownik
Jak wy to robicie? brać jeden kupon czy lepiej więcej? czy jak pierwszy nie wcisnę bingo jak mam dobre numery to nie wygram? może ma ktoś jakieś wskazówki co do gry? pozdro

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
Gostyniak, miales racje mam 5 na gre w bingo ????

no to zaczynam mam andzieje ze cos wygram

nie mialem szczescia 0,00 ???? ???? ???? :!:

Do góry Bottom