>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Biegi narciarskie 2024/2025 - Mistrzostwa Świata Trondheim (26.02. - 09.03.2025)

maniek81 524,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Ja zagrałem na Szwedki, jak Frida nieco odrobiła, początek trzeciej zmiany. Pod koniec trzeciej zmiany na Szwedki było 5.70.
1000001461.jpg

Otrzymane punkty reputacji: +329
krol-julian 29,4K

krol-julian

Użytkownik
Jeszcze Teresa nadrobiła do +37 . Wiadomo było, że Fosnaes straci ale żeby 20s na 700m ... to jakiś kabaret. Strasznie szkoda bo to było do utrzymania.

maniek81 524,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Jeszcze Teresa nadrobiła do +37 . Wiadomo było, że Fosnaes straci ale żeby 20s na 700m ... to jakiś kabaret. Strasznie szkoda bo to było do utrzymania.
Nie wiem czy to Norweżka tak słabo zaczęła. Sundling ruszyła jak szalona, jakby sprint biegła. W sprincie na kilometrze inne dobre sprinterki w kwalifikacjach potrafi porobić lekko o 10 sekund, a Fosnaes nie jest sprinterką. Szwedka szybko dogoniła, ale kosztowało ją to dużo, bo na finiszu już nie było takiej mocy.

krol-julian 29,4K

krol-julian

Użytkownik
Fosnaes na tych pierwszych 700m straciła do finki i niemki nawet 13s ... ona chyba poprostu zaczęła mega spokojnie, psychicznie nie dźwignęła tego

maniek81 524,6K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Burman - Lindholm [2] 2.03 fortuna
3m27s przewagi, bezstresowo.

Ostatnia konkurencja biegowa mężczyzn, czyli dystans królewski, 50km stylem dowolnym. Trudny bieg do typowania, bowiem faworytów jest kilku i ciężko tu wytypować skład podium. Teoretycznie z Norwegów każdy może stanąć na podium, Golberg wypoczęty i broni tytułu. Krueger nieudane indywidualnie mistrzostwa, ale dziś jego styl, choć on na finiszu jest bez szans i musi próbować coś ugrać trochę wcześniej. Z tego względu nie pakuję się tutaj w granie czegokolwiek. Postanowiłem zagrać przeciwko Burmanowi, który w stylu dowolnym notuje słabsze wyniki, a te mistrzostwa też słabe w jego wykonaniu. Lindholm z kolei nie jest jakimś wybitnym biegaczem, ale na tych mistrzostwach, jak i w ostatnich startach PŚ wygląda lepiej, dlatego po tym kursie idę w jego stronę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1733
jedrula 61,3K

jedrula

Użytkownik
spore szanse,(jaka to firma?)
)
Post automatycznie złączony:

Czy Szwedki wygraja te mistrzostwa 6-0.?Wierzę ,że tak
Stąd:
1741505524283.png

Ostatnia edycja:
Cabron 93,4K

Cabron

Użytkownik
Co sądzicie o Karlsson top 3? Ewentualnie top 6? Wczoraj to samo pograłem z Porooma i świetnie pobiegł. Szwedka wygrała z zeszłym roku w Oslo 50km

Otrzymane punkty reputacji: +367
krol-julian 29,4K

krol-julian

Użytkownik
Frida klasyk lepsza, w dowolnym na 50km coś jej nie widzę. Tu kwestia rozerwania grupy i potem co dalej. Zapewne będzie szybko grupka 5-8 zawodniczek i sądze, że Tereska będzie to rozrywać. Może być tak, że odleci sama a reszta o 2 medale bo w sumie Slind już brak mocy, Frida raczej nie. Zostaje Weng, może odrodzenie Diggins, Stadlober powalczy. Generalnie, takim tempem full to chyba tylko Ebba i Teresa mogą razem odjechać ale przy tym dystansie to chyba jednak Teresa zgarnie złoto.

Do góry Bottom