Jak podaje prebet to wszyscy wtapiamy - ale jak chcesz , wszedzie widze po 1,20-1,25 Russija -
Szwecja 1 .....a SB daje 1,50 no to co ...napierdddddd
720 max słabo
oczywiście bierzemy pod uwagę, że Ruscy zatrzymani i przesłuchiwani przez psy kilka dni temu (ale Klaebo wygrał sprint bodaj 3 dni po potrąceniu dziewczynki samochodem i utracie prawa jazdy wczoraj )
dokładka i można znów odnowić 400 plnów zarobku czyli ok 700 max z dokładkami
Ruscy to kondony i wiem , że często zawalają sztafety do tego Garaniczew panicznie podobno boi sie przesłuchań i ostro strzela z ucha na komisariacie - top wszystko wiem , ale czasy ze sprintu
eliseev 1.09(2) vs Femling 2,47 (2)
Gara 1,59(2)........ZMIANA Latypov 2.49 (3) vs Pony 2,02(1)
Mały 2,07(3) vs Stere 2,10(0) ...tu mega plus bo nie ma rund karnych tylko dobieramy
Logi 0.38(1) - Sami 0.58(1)
Elisseev powinien ok 40 sek plusa zrobić
Latypov jesli nie zawali strzelnicy remis biegowy
Mały jesli znów nie będzie karniaków powinien na remis
Logi ....wygra finisz jeśłi będzie musiał
strasznie tu kozacze więc pewnie będzie wjeba - ale powiem szczerze - jak ja bym chciał żeby poziom tego forum to były takie analizy ....a nie "Bo mi sie wydaje" , "Bo zawsze" itd
Wiekszość userów to poziom pd. Tytułem - o analizie wiem niewiele bo jestem po .....normalnie napisałbym "podstawówce" ....ale ja umiałem jednak to już wtedy , więc po czym są userzy ? po przedszkolu ?
Nikogo nie obrażam - ale nie widziałem ani razu porównania np. czasów z ....czegokolwiek - piszecie tonę smieci i na tym opieracie typy w większości zdecydowanej - to tak ciężko zerknąc w składy sztafety (dziś ktoś nie wiedział czy leci Gontier czy Rungaldier ) albo w wyniki ?
Macie stronki chyba na starcie - potem competition analysis i jazda......ale nie tu poziom przedszkola i analiza - bo ja wiem , albo bo ja widziałem - żenada i banda pokemonów
PS: wiem , że przegram ten typ bo pisze prawde (NIE OBRAŻAM) o analizach wyżej - tak piszecie je w większości nie opierając prawie na niczym
Wiedzę typu , że ktoś był na komendzie albo zaliczył wypadek .....to już czarna magoia dla większości , konta w 7 firmach ...to czarna magia - ale co tam
Tak Panowie wygląda najprostrza analiza do sztafet np. ????
Wklejenie wyników ze sprintów poprzednich zawodów to powinno być minimum - zobaczcie jak pieski musi być poziom forum , że nikt tego nie robi ?
Podawanie max u buków na zakład ...standard
Dlaczego nie tutaj ?
Zapewne to mój ostatni post tu - bo moderatorzy zamiast wymagać choćby podawania czasów na podstawie których robicie analize - będą woleli mnie wyjebać ???? ale tak powinna wyglądac najsłabsza analiza do sztafety !!! powinno się dodać jeszcze do tego wyniki poprzednich sztafet np - osłabienia lub wzmocnienia itd
Ale to przekracza chyba zdolności wiekszości - ale potem to mnie zjebują i słysze , że nie jest możliwe być szybszym od buka z wynikiem meczu - jest i to nie raz ???? )))))