harvey
Użytkownik
biathlon.plDorin Habert poinformowała na swojej stronie oficjalnej, że pośliznęła się i upadła na tyle niefortunnie, że doznała skręcenia kostki. Nie wystąpię w zawodach Pucharu Świata ani dziś, ani w tym tygodniu - napisała jeszcze przed decyzją o przełożeniu dzisiejszego biegu indywidualnego kobiet.
Chyba każdy widział jaka dziś była zamieć nad trasą w Ostersund, jutro ponoć ma być lepiej, ale wiatr też ma być, więc pewnie będzie loteria.
Anton Shipulin - Evgeny Ustyugov # 1.72 Betsson
Jednak zdecydowałem się coś pograć, tyle czasu się czekało na ten biathlon. Pojedynek dwóch Rosyjskich kandydatów do bycia liderem w reprezentacji. Anton pobiegł w biegu mieszanym i wpadł bardzo słabo, pięć pudeł i jedna karna runda nie wróży nic dobrego. Co do Ustyugova to ciężko powiedzieć co pokaże, jednak jestem dobrej myśli. Przed samym Ostersund kadra Rosji miała wewnętrzne eliminacje w sprincie oraz mieszanym. W sprincie Evgeny wygrał, a Shipulin był zaledwie 14. Wg mnie Anton pokazał w mieszanym, że daleko jest od szczytowej formy, dlatego Ustyugov powinien być od niego lepszy. W ubiegłym roku na inaugurację Ustyugov był 5, a Shipulin 9.