D
3,3K
Ostersund, sztafeta mieszana, Czas biegu:Marie Dorin -Marie Brunet 1 1,85 Betsafe
Typ wczesniej podany. Ja w pełni go popieram. Dorę zdecydowanie szybsza od koleżanki z reprezentacji. Na strzelnicy panie podobnie,pewnie z 1 pudło mniej zaliczy Brunet jednak biegowo na tak długim dystansie też sporo straci.
Brunet miała czas 17:44 więc nie wprowadzajcie oboje ludzi w błąd.Marie Laure Brunet - Marie Dorin-Habert # 1.95 Unibet
Pojedynek wewnątrz reprezentacji Francji, pomiędzy Brunet oraz Dorin. Jak dla mnie dość wyraźną faworytką jest starsza z koleżanek z kadry czyli Dorin. W pierwszym w tym sezonie biegu drużynowym obie pobiegły dobrze, Brunet jak zazwyczaj wszystko trafiła na strzelnicy i miała czas 19:44, natomiast Dorin zaliczyła jedno pudło i mimo tego miała bardzo dobry bieg, a mianowicie 18:02. W poprzednim sezonie starsza Francuzka była w klasyfikacji łącznej biegów indywidualnych sklasyfikowana na pozycji numer 11, natomiast Brunet 20. Wiadomo w tym biegu jedno pudło to, aż minuta dodatkowo, jednak Dorin strzelecko bardzo nie odstaje od rywalki, natomiast biegowo jest o wiele lepsza, wg mnie warto.
nie porównuj do siebie dwóch różnych zmian ze sztafety, to żaden wykładnik.Ostersund, sztafeta mieszana, Czas biegu:
Dorin: 15:51
Brunet: 16:00
Czyli wydaje mi się, że nie jest zdecydowanie szybsza na początku sezonu Co innego w tamtym sezonie, gdzie Brunet czasami człapała.
Pierwsza i druga zmiana to wydaje mi się, że był bieg w okolicach podium Chyba, że oglądaliśmy inne zawody. Zgodziłbym się, gdyby to była ostatnia zmiana i duża przewaga albo duża strata i walczenie o nicnie porównuj do siebie dwóch różnych zmian ze sztafety, to żaden wykładnik.
porównaj sobie wyniki podobnych klasowo biatonistek/biatlonistów na pierwszej i drugiej zmianie obojętnie jakich zawodów sztafetowych,Pierwsza i druga zmiana to wydaje mi się, że był bieg w okolicach podium Chyba, że oglądaliśmy inne zawody. Zgodziłbym się, gdyby to była ostatnia zmiana i duża przewaga albo duża strata i walczenie o nic
I to że Brunet biegła na 1 zmianie i biegła razem z czołówką znaczy, że było lepsze tempo niż na 2 zmianie miała Dorin? Nie wydaje mi się. Wg Twojego rozumowania jeżeli biegną razem na 1 zmianie to biegną wolniej a tak nie jest To nie ma większego znaczenia. Można nie brać pod uwagę czasu biegowego jak któraś zawali i już się nie liczą w walce o czołowe lokaty i mogą odpuścić bieg.porównaj sobie wyniki podobnych klasowo biatonistek/biatlonistów na pierwszej i drugiej zmianie obojętnie jakich zawodów sztafetowych,
zauważ, że na pierwszej zmianie zaczynają razem biec i do pierwszego strzelania przybiegają razem, co na drugiej zmianie i każdej kolejnej nie ma miejsca.
tak, ja się nie znam ????I to że Brunet biegła na 1 zmianie i biegła razem z czołówką znaczy, że było lepsze tempo niż na 2 zmianie miała Dorin? Nie wydaje mi się. Wg Twojego rozumowania jeżeli biegną razem na 1 zmianie to biegną wolniej a tak nie jest To nie ma większego znaczenia. Można nie brać pod uwagę czasu biegowego jak któraś zawali i już się nie liczą w walce o czołowe lokaty i mogą odpuścić bieg.
Malin wybral 4 najlepsze H2H z oferty STSu i nie pozostaje nic innego jak podpisać się pod tym.nie porównuj do siebie dwóch różnych zmian ze sztafety, to żaden wykładnik.
można też dziś coś takiego zagrać w sts-ie:
Pałka - Gwizdoń 1 1.45 (1.52) -> wiadomo co było w niedzielę, ale nawet pomimo tego w biegu indywidualnym Pałka jest dużo lepsza i dziwię się jak można było w ogóle tą parę zestawić i jeszcze taki kurs, promocja.
Nowakowska - Hojnisz 1 1.60 -> na początku sezonu Weronika zdecydowanie lepiej biegowo od Magdy, do tego na strzelnicy ta druga bardzo przeciętnie
Brunet - Zaitseva 1 1.40 -> jak Francuzka strzela wiadomo, w niedziele biegowo mocno nie odstawała, Rosjanie widać na początku sezonu są dalecy od wysokiej formy
Dorin - Soukalova 1 1.52 -> dla mnie Dorin mocno nie doceniana a to powinna być w tym roku ścisła czołówka światowa, w niedzielę w ciężkich warunkach na strzelnicy bardzo pewna, biegowo świetna dyspozycja, wyżej ją cenię w dzisiejszym biegu indywidualnym od Czeszki.
AKO: 4.94
Stawka: 250pln
EW: 1086.80pln
sts