Nie widzę tu żadnego absurdu. Z punktu widzenia bukmachera to normalne, żeby w trzech zakładach nie osiągnąć wymaganego kursu 200. Zapis jest prosty
- minimalny kurs kuponu: 200
- maksymalny kurs pojedynczego spotkania: 5,00
- minimalna ilość spotkań na kuponie: 3
i minimalna wiedza bukmacherska wystarczy, żeby to zrozumieć.
Pomimo tego, że zakończyłem już swój aktywny udział na forum - to jednak nie mogę nie zareagować, czytając te odnoszące się do mojego starego wpisu idiotyzmy, w wykonaniu jak zwykle ciężko myślącego usera
baba , bowiem:
po 1. swoim wpisem odniósł się do mojego wpisu z lipca 2013, a więc sprzed 4 lat ????
po 2. wraz z tym co napisałem tu na forum w lipcu 2013 o tym w/w oczywistym absurdzie w regulaminie zakładu Bezpieczny, to natychmiast wysłałem też w tej sprawie maila do
Fortuny, co spotkało się z podziękowaniem mi za wychwycenie tego absurdu i z natychmiastową reakcją z ich strony, w postaci dokonania zmiany tamtego błędnego na gruncie matematyki zapisu i od tych 4 lat ma on przecież już taką zmienioną postać:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/produkty/bezpieczny.html
czyli bez dawnego wymogu minimum 3 zdarzeń na kuponie, bo to było niewykonalne aby przy najwyższym dopuszczalnym kursie zdarzeń po @5 móc uzyskać minimalne wymagane AKO 200 przy tym dolnym regulaminowym progu ilości zdarzeń - wtedy trzech, gdyż 5^3=125
Tak więc nie bij po próżnicy piany jak baba, userze
baba i ogarnij się!