Użytkowniku bettilt.com skoncz te ironicznie usmieszki i naucz sie czytac ze zrozumieniem.
"skąd czerpie wiedzę to przecież moja prywatna sprawa"- czy to zdanie oznacza, ze konto zalozyl wnuczek?
Wiedze moge czerpac na wiele sposobow. To przestepstwo, albo zlamanie regulaminu czerpanie wiedzy od innych osob?
Poza tym po raz kolejny zadaje Ci pytanie:
Gdzie w regulaminie jest zapis,ze kobieta po przekroczeniu ustalonego wieku nie moze grac i wygrywac u bukmachera?
Jesli chodzi o kwestie pytania z dokumentami to nie odpowiedzialam blednie.
Pytanie o inne dokumenty padlo po tym czy wysylalam dwie strony czy jedna dowodu osobistego.
Zasugerowalam sie,ze chodzi o inny dokument tozsamosci o ktory prosza inni bukmacherzy.
Nie przesylalam do Was ani prawa jazdy, ani innego dokumentu, wiec odpowiedzialam poprawnie.
Kolejna sprawa ktora nie daje mi spokoju.
Napisaliscie w emailu, ze mozecie odblokowac mi konto na chwile abym mogla wyplacic depozyt 1000 zl.
U innych bukmacherow (wlasnie przejrzalam watek bukmachera
bet-at-home) jesli ktos lamie regulamin, albo nie przechodzi weryfikacji to jego konto jest blokowane i wszystkie srodki blokowane.
Skoro wg Was zlamalam regulamin i blokujecie mi konto to co ma znaczyc oddanie mi tego tysiaca zlotych?
To jakas forma rekompensaty? Myslicie sobie: "wiemy, ze powinnismy zweryfikowac konto, ale zabierzemy srodki, a wyplacimy tylko depozyt".
Byc moze osoba, ktora wyludza od Was bonusy i lamie regulamin połasiłaby się na to, ale ja nie zamierzam.
Nie zlamalam regulaminu, bylam meczona weryfikacja i bede walczyla o odzyskanie WSZYSTKICH środków (5700 zł).
Zreszta sprawa jest otwarta skoro otrzymalam wczoraj od Was emaila takiej tresci:
"
Pani sprawa jest aktualnie rozstrzygana przez Kahnawake Gaming Commission. Poinformujemy Panią o decyzji komisji jak tylko ją otrzymamy.
W przypadku jakichkolwiek pytań, prosimy o kontakt.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Bettilt
"