UWAGA! Zwracam się o pomoc i OSTRZEŻENIEM przed bukmacherem bettilt !
Bukmacher od kilku tygodni blokował moje pieniądze (5700 zł) , a teraz postanowił mi je zabrać/ukraść !
Ponad miesiąc temu zarejestrowałam się u tego bukmachera, wpłaciłam 1000 zł i finalnie do wypłaty zleciłam łącznie 5700 zł.
Z racji tego, że jestem kobietą wiedziałam, że weryfikacja może być trudna, ponieważ posiadam konta u innych bukmacherów i wiem jak ciężko jest zweryfikować konto.
Bukmacher poprosił mnie o skan dowodu osobistego i dokument potwierdzający adres.
Wysłałam od razu wymagane dokumenty. Bukmacher odrzucił mój wyciąg bankowy, więc wysłałam rachunek za internet. Wypłata dalej nie dochodziła i otrzymałam emaila z prośbą o wysłanie zdjęcia dowodu przy twarzy, dwie strony. Wysłałam tego samego dnia.
Bukmacher jednak dalej nie chciał wypłacić mi żadnych środków.
Otrzymałam emaila, że moje konto jest podejrzane w naruszeniu regulaminu, ale kiedy zapytałam w jaki sposób niby złamałam regulamin to nie potrafili odpowiedzieć NIC!
Dlatego wymyślili kolejną rzecz, żeby nie wypłaić moich pieniędzy.
Stwierdzili, że wymagana jest weryfikacja telefoniczna i teraz UWAGA!
Odebrałam telefon, Pani zadała mi kilka pytań na które odpowiedziałam i stwierdziła, że to wszystko i podziękowała za rozmowe.
Jaki skutek? Bukmacher dalej nie chciał wypłacić moich środków!
Stwierdzili, że wymagana jest kolejna rozmowa telefoniczna!
Otrzymałam maila, że mogą dzwonić o każdej godzinie. Zadzwonił Pan z obsługi, zadał podobne pytania na które odpowiedziałam (odnośnie tego jaki depozyt, jakie stawiałam zakłady, pytał o moje dane itp) i połączenie zostało przerwane! Chciałam oddzwonić, ale numer od nich za każdym razem jest zastrzeżony!
Napisałam im to w emailu, a oni stwierdzili, że weryfikacja nadal jest niezakończona!
FARSA!
Po kilku dniach zadzwonili po raz trzeci kiedy byłam w pracy.
Pełna nerwów i stresu, że nie chcą wypłacić moich środków (5700 zł) dość nerwowo zaczęłam domagać się wypłaty moich środków, ponownie padały różne pytania na które odpowiedziałam.
I UWAGA! Bukmacher napisał mi, że dział bezpieczeństwa zdecydował się zamknąć moje konto i mogą na chwile je odblokować, żebym mogła wypłacić UWAGA swój depozyt 1000 zł! Oczywiście tego nie zrobiłam, ponieważ chce odzyskać moje wszystkie pieniądze.
Zwracam się z ogromną prośba głównie do administratora Marcin_Odra, który współpracuje tu na forum z tą firmą.
Wszystkie emaile, mam na swojej skrzynce, wszystkie dokumenty.
Bukmacher od samego początku po prostu nie chciał mi wypłacić moich pieniędzy robiąc cały czas pod górkę dokładnie tak jak to opisałam!
Proszę o pomoc w odzyskaniu ukradzionych mi bez żadnego powodu środków!
Aktualnie bukmacher bettilt nie odpisuje na żadne moje emaile ????