Seboafc ma po prostu tego freebeta RZECZYWIŚCIE dostępnego na koncie i może go wykorzystać, a my mamy na ten moment jedynie wiadomość o nim na mailu.
Może mają jakieś problemy czy coś i nie dopisali, albo po prostu wielu użytkowników dostało e-mail przez przypadek.
Swoją drogą nie lubię dostać maila, że coś mam a tego nie mam. Jak mnie informują o czymś to niech to coś będzie na 100% dostępne
Pewnie dopiero jutro się okaże
Freebet w Betsson to nowość, dlatego niektórzy mogą mieć z tym problem.
Osoby, które otrzymały e-mail, a nie mają freebetu dostępnego to niech najlepiej napiszą do supportu, powinni to aktywować manualnie.
Dokładnie, nie przypominam sobie żeby kiedykolwiek wcześniej coś takiego oferowali.
Do tego dobra stawka za nic
Magnus: It seems that we had a major technical issue with this free game. No customers can therefore accept the offer at the moment. We apologize for this inconvenience and ask that you please try again tomorrow as it it will be fixed overnight.
ja też nie miałem tego paska, wiec przelaczylem jezyk na angielski żeby napisać do supportu ale nie trzeba było bo po zmianie języka pasek się pojawił = )
ja też nie miałem tego paska, wiec przelaczylem jezyk na angielski żeby napisać do supportu ale nie trzeba było bo po zmianie języka pasek się pojawił = )