haker_dream
Użytkownik
u mnie już dzała
Miałem to samo, ale dzisiaj patrzę, a w zakończonych bonusach - wygasły! O co chodzi?
już napisałem maila, to świństwo, prawo wstecz nie działa, a z kieszeni drugiemu się nie wyciąga bez jego zgody, bardzo nieładnie z ich strony, nie pozostawię na nich suchej nitki!Ja dostałem 5 usd, od razu obróciłem i mam juz dyche jako prawdziwe pieniądze. Haker dream tylko kontakt z supportem ci zostaje. Może stwierdzili, że za wiele osób obdarowali bonusem i skrócili ważność obrotu... Chociaż tak nie powinni zagrywać. Pozostaje ci tylko kontakt z betsson.
heh wszyscy pewnie pytaja o ten darmowy zaklad 20 bo rownie dobrze jak go niespodziewanie dali tak w jeszcze gorszym stylu go zabrali bo skrocili waznosc heehNo to czat ma dziś urwanie głowy już teraz średni czas na oczekiwanie na agenta to 31 min !
Ja nic nie wskórałem :-( odpowiedzieli mi że błąd systemu zmienił datę oferty !!!heh wszyscy pewnie pytaja o ten darmowy zaklad 20 bo rownie dobrze jak go niespodziewanie dali tak w jeszcze gorszym stylu go zabrali bo skrocili waznosc heeh
to dziwni sa bo przeciez to nie my mamy wplyw na blad systemu poza tym jak pytalem na chacie te darmowe 20 zl to bylo zadoscuczynienie za to ze strona nie dziala prawidlowo wiec dali go za blad systemu i blad systemu nam go zabral.bledne kolo sie zamykaJa nic nie wskórałem :-( odpowiedzieli mi że błąd systemu zmienił datę oferty !!!
Nie chciałem tego głośno mówić.totalna kompromitacja.