>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher Betsson - Wpłaty/Wypłaty pieniędzy.

S 0

sickpicks

Użytkownik
algorytm widze ze zorientowany jestes wiec zapytam
robiłem 12.04 wypłate przelewem na konto bankowe. 13.04 około południa pojawiła sie na wyciągu z konta jako pobranie. Gdy klikam na pobranie by zobaczyć szczegóły to pola referenecje i typ są wypełnione tak samo kwota i data natomiat puste są pola: bank, kod rodzaju, numer konta, właściciel konta. Czy to normalka że te pola mam puste ? Pytam bo to moja pierwsza wypłata u tego buka.

S 0

sickpicks

Użytkownik
Panowie czy moglby ktos spr. Z jakiego banku betsson wyplaca pieniadze?jak ktos dostal wyplate to numer ich ko nta bym poprosil.Wielkie dzieki
nie wiem czy z Pekao ale początkowe cyfry rachunku: 53 1240 5918 1111 a miejscowość nadawcy ESHER w UK

S 0

sickpicks

Użytkownik
robiłem 12.04 wypłate przelewem na konto bankowe. 13.04 około południa pojawiła sie na wyciągu z konta jako pobranie. Gdy klikam na pobranie by zobaczyć szczegóły to pola referenecje i typ są wypełnione tak samo kwota i data natomiat puste są pola: bank, kod rodzaju, numer konta, właściciel konta. Czy to normalka że te pola mam puste ? Pytam bo to moja pierwsza wypłata u tego buka.
te pola nadal są puste ale najwazniejsze ze kasa wplynela na konto zajelo im to dobe z kawałkiem. Po zaksiegowaniu w południe poprzedniego dnia dzisiaj o 14 kasa juz byla na koncie. Nieźle sie spisali, ✅ dla betssona za szybki przelew

A 2

algorytm

Użytkownik
tak to normalne że mają tylko jakieś cyfry. Natomiast wejdz w wyplaty i tam masz ostatni numer konta. Sprawdziłem i napewno to bank pekao po numerze rozliczeniowym banku. Warto zrobić temat z jakich banków buki wypłacają. Dzięki temu że tobet ma konto w zachodnim banku kasę mam po godzinie od zlecenia. Fakt że we wszystkich bankach mam konto to dla mnie ważne jaki numer komu podać.

B 0

bigwin100

Użytkownik
znikniecie srodkow z konta Betsson!!!
Wplacilem depozyt 10 euro,skorzystalem z bonusu 100% co daje sume 20 euro.Wygralem kolejne 80 euro i w momencie anulowania bonusu zniknely mi wszystkie srodki z konta w Betsson! Monituje sprawe od pieciu dni.Betsson nie umie mi konkretnie odpowiedziec gdzie sa moje pieniadze.Tlumacza sie usterka dzialu technicznego,obiecuja ze srodki cofna sie na konto i co dziennie to samo&gt;Czy ktos mial podobny przypadek i wie co dalej z ta sprawa zrobic? 100 euro to nie mala kwota...prosze o pomoc i nie radze korzystac z tego kasyna! Dobro klienta nie jest wazne,wazne sa jego pieniadze!

N 3

nyguss

Użytkownik
&quot;Nowi Użytkownicy mogą postawić pierwszy Zakład bez wpłaty&quot; az z ciekowosci zalozylem tam konto ale takowego &quot;free&quot; nie zauwazylem.... Mozecie mnie oswiecic ?

N 3

nyguss

Użytkownik
&quot;Nowi Użytkownicy mogą postawić pierwszy Zakład bez wpłaty&quot; az z ciekowosci zalozylem tam konto ale takowego &quot;free&quot; nie zauwazylem.... Mozecie mnie oswiecic ?
napiszemy zatem do supportu tegoz bukmachera jak na forum nikt nic o tym nie wie

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Nyguss - mozna postawic zaklad bez wplaty, nalezy przy rejestracji wpisac kod BETSSONOWSKI i daja wtedy 1 euro FREEBETA. Kod tylko podczas rejestracji.
Co do kolegi BigWin costam, to jezeli anulowales bonus a nie wykonales obrotu to chyba jasne ze ci zabrali wszystko...

kha1 40

kha1

Użytkownik
W przypadkach kiedy się nie zgadzają również transakcja CHYBA może być wykonana, ale istnieje spore prawdopodobieństwo, że w takim przypadku zadzwoni do Ciebie obsługa z prośbą o potwierdzenie.

O 27

odrzanski

Użytkownik
Cholerka zlecilem wypłe w czwartek, w piątek kasa została pobrana z Betssona a na konto bankowe jeszcze nie dotarła, zawsze max 2 dni i bylo, zaczynam sie niepokoić, że coś jest nie tak, to normalne, że sie tyle czeka ?

Cholerka i nadal nic :|

G 0

grzekot

Użytkownik
Mają chyba jakiś problem. Ja już czekam od 1 czerwca na dwie wypłaty. Jedna zlecona w środę, druga w czwartek. Obie zaksięgowane, support twierdzi że wypłacone, a na konta nic nie weszło. Wypłaty na konta w dwóch różnych bankach - wiele razy na te konta wypłacałem i nie było problemu. Wczoraj przesłałem mailem zrzuty ekranu z tych kont i czekam na odpowiedź. Tego to jeszcze na Betssonie nie było. Minął juz tydzień. I nie chodzi o drobne. Jedna wypłata 4 tys a druga 3 tys. Wcześniej nie było problemów z większymi więc to nie problem z wysokością wypłat.

O 27

odrzanski

Użytkownik
U mnie dzisiaj doszla kasa, takze jak jeszcze jej nie masz to sie nie schizuj bo sprawa zostanie wyjasniona. Tez pisalem kilka razy do supportu, ciągle gadali mi, ze kasa poszla, ze wszystko ok itp dopiero dzisiaj sie dowiedzialem, ze mieli jakis problem z systemem bankowym.

Do góry Bottom