ja czekalem 4 dni na zatwierdzenie wyplaty na konto zarejestrowane na brata ale ostatecznie wyplacili, pozniej kolejna wyplata na moje konto bankowe poszla w 24h ale kolejna juz przyblokowali
dodam ze ta trzecia wyplata pochodzi juz calkowicie z wygranych , wczesniej wyplacilem caly wklad wiec teraz Betsson musi placic ze swoich czego jak widze zdecydowanie nie chce zrobic, domagaja sie weryfikacji danych osobowych i adresu, nie wiedziec czemu twierdza ze cos im nie pasuje w adresie pomimo ze dostarczylem rachunek za mieszkanie oraz wyciag ze szwedzkiego urzedu podatkowego gdzie te dane widac czarno na bialym
teoretycznie mozna zalozyc ze to spoko bo moze jakis haker wlamal mi sie na konto i probuje wyplacac, jest to jakis zawor bezpieczenstwa ale przeciez kasa idzie na konto bankowe zarejestrowane na mnie
w sumie jeszcze sie nie spotkalem z taka sytuacja bo gram z zyskiem stosunkowo od niedawna ale mam dziwne przeczucie ze gdy dochodzi do sytuacji w ktorej to Betsson musi siegnac do sakiewki (a wyplacam sobie dopiero ok 20% dostepnego hajsu) wowczas zaczynaja szukac haka na klienta, tacy co wygrywaja i zarabiaja nie sa im do niczego potrzebni, ja to rozumiem i na sile siedzial u nich nie bede, jesli mnie poprosza (w co akurat watpie ???? ) przestane tam grac ale wczesniej musza sie wyplacic co do grosza
btw. mieszkam w Szwecji i gram ze Szwecji, konto
bukmacherskie i bankowe nalezy do mnie, zobacze jak to sie potoczy i zdecydowanie napisze na forum, jesli Betsson to firma ktora chce grac z klientami tylko do jednej bramki to niech oni o tym wiedza