>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Betsson Parkiet

R 0

rammzi000

Użytkownik
hmm jak to jeste z tymi zakladami na indexy na parkiet betsson.Ja rozumiem to tak robie zaklad za XE po jakims tam kursie zaluzmy pomiedzy i jak zakonczy sie notowanie mojego indexu w moich widelkach to zaklad jest wygrany czy moze sie myle.Zmylilo mnie to ze jakas wartosc ciagle skacze.

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
hmm jak to jeste z tymi zakladami na indexy na parkiet betsson.Ja rozumiem to tak robie zaklad za XE po jakims tam kursie zaluzmy pomiedzy i jak zakonczy sie notowanie mojego indexu w moich widelkach to zaklad jest wygrany czy moze sie myle.Zmylilo mnie to ze jakas wartosc ciagle skacze.
masz całkowitą rację:]oczywiście w międzyczasie możesz sprzedać albo kupić na tym też się da zarobić:]

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
będzie tylko ze jak sprzedajesz akcje pobierana jest opłata:]ale jest to kilka eurocentów:]oczywiście często się też na tym traci tzreba trochę poobserwować jak się kursy zmieniają

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
A czy przelał już ktoś kasę na zakłady ?
Ponieważ chcę się dowiedzieć czy po przelaniu nadwyżki z bonusu, to 3 euro zniknie ?

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Tak, masz rację. ????
Teraz interesuje mnie jeszcze jedno: Na obrót bonusu mamy 20 dni, czy to znaczy że po ich upływie znikną wszystkie pieniądze z parkietu czy tylko to 3 euro ?

Do góry Bottom