Zakończyłem obracanie bonusem i zleciłem wczoraj wypłatę na konto bankowe - prowizja 3%, ok. 10 Euro, więc trochę zaboli ???? Weryfikację konta przeszedłem przed wpłaceniem pieniędzy także mam nadzieję, że obędzie się bez zbędnej zwłoki, aczkolwiek nie było napisane ile trwa realizacja wypłaty na konto bankowe, bądź przeoczyłem takową informację.
Ogólnie jeśli chodzi o wrażenie z gry w tym buku, to jak najbardziej pozytywnie. Kursy powyżej średniej (porównywałem tylko Betgun, Bet365, Betsafe i Gamebookers). Wiadomo, w przypadku różnych rynków inaczej ta kwestia wyglądała. Sam głównie grałem
tenis, mimo iż nie lubię grać w bukach gdzie nie ma zwrotu w przypadku kreczu. Szata graficzna i rozmieszczenie kursów wydają się być całkiem przejrzyste. Troszkę te oprogramowanie mnie męczy, gdyż czasem zamula i ogólnie ma lekkie opóźnienie, ale podejrzewam, że to kwestia dopracowania - chyba, że to wina mojego komputera. Support z reguły łatwo dostępny i chętnie (??) oraz dość szybko odpowiada zamęczany pytaniami o wielkość obrotu. Tutaj kolejna kwestia, którą warto by było poprawić w oprogramowaniu - dodanie automatycznego podliczania obrotu przy korzystaniu z bonusów.
Jeśli w najbliższym czasie wprowadzą polską walutę, to pewnie jeszcze pogram w tym buku.
Także ogólnie buk na plus - wkrótce okaże się jak to jest u niego z wypłatami.