>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsafe - ogólna dyskusja

Status
Zamknięty.
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Jaki to am być rachunek w przypadku gdy wszystkie mam na starych?
Zagadaj z supportem i może przejdzie wyciąg z banku/zrzut konta bankowego lub idź na stację paliw po jakieś mini zakupy i poproś obsługę o wystawienie faktury...

aerts 78

aerts

Użytkownik
Sprawa rozwiązana kilka screenów i nie robili problemów.

Otrzymane punkty reputacji: +19
nerox 7

nerox

Użytkownik
Zobaczymy, jak u mnie bedam, odpisalem im na meila po angielsku dalem 2 strony dowodu wyciag ze skrilla i czekam heh, jutro bede walczyl z pl supportem

M 11

mody18

Użytkownik
Wczoraj wieczorem zleciłem wypłatę. Kiedyś już potwierdzałem wszystko skanem dowodu i wypłacałem już ogólnie kasę. Tylko dlaczego jeżeli wczoraj wypłaciłem sumę 200 zł, to dalej te 200 zł widnieje w stanie konta?

R 0

robson2222

Użytkownik
Tak jak koledzy wyżej mam &quot;problem&quot; z weryfikacją. Czy do Was też przychodził mail w języku angielskim z adresu doc[at]betsafe[dot]com? Oczywiście chcą skan dowodu, rachunków, przelewów na depozyt, numer konta. Ale zanim im to prześle, to chce wiedzieć czy to wiarygodny mail.

hayto 631

hayto

Użytkownik
Nie polecam tego o to bukmachera.
Problem z weryfikacją... wysłałem do nich aż 8 mailów w sprawie weryfikacji przy tym przesyłając Dowód osobisty, prawo jazdy, wyciąg z konta itd itd.
Było im mało to postanowili zadzwonić w sumie ten proces też jest bardzo głupi bo pytają się jak ułomnego człowieka jak ma na imię itd. No nic znów było to dla nich za mało, podczas procesu weryfikacji betsafe nazwałem Syzyfem, Betsejf jak kto woli SYF i z tym się zgodzę to i Syzyf, a no syzyf bo im myślałem, że z każdym mailem jestem bliżej weryfikacji tym moja praca szła na marne. Do tego ułomny support. Polski support mają czynny chyba tylko przez 2h ten LIVE bo gdy chciałem się połączyć to zawsze był offline. Aż w końcu dostałem limit dniowy max 50zł, przy tym nie odbierając na jakiej podstawie i dlaczego tak zrobiono. Widocznie uznali, że za dużo wygrałem. ????Tak więc dla Syzyfa czerwona kartka.
Nie polecam tej firmy :zoltakartka::zoltakartka:=????
Wielki minus ⛔⛔⛔

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Od 2:00 do około 11:00 mają trwać zmiany w systemie. Koło 11 strona powinna już działać.

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 861

amigo007

Użytkownik
Zmieniał ktoś walutę na euro? Teraz każdy gracz może zmienić jednokrotnie swoją walutę na EURO. Rozmawiałem przed chwilą z supportem betsafe, i po zmianie waluty nasza minimalna wpłata do betsafe urośnie do 10 euro. Minimalna wypłata to 20 euro. Plusem może być zachowana minimalna stawka w kasynie RED, czyli 0,20 euro. W PLN ma to być minimum 1zł na spin. Tak jak to jest w tobet. Ale wolał bym usłyszeć, to tutaj od kogoś czy rzeczywiście te minima w euro tak wyglądają?

M 6

masterman

Użytkownik
Jest tylko jeden portfel. Ma ktoś jakiś pomysł jak obrócić te 10€ w fastpokerze z bonusu, nie grając za swoje pieniądze? Pewnie nadwyżkę jak u innych buków można przelewać.
Na myśl przychodzi mi tylko stawianie kuponów.

acab1923 9

acab1923

Użytkownik
już ruszyli. Wszystko muli, wolno chodzi, nadal szkoda zachodu na granie u tego buka.
Chyba masz racje, strasznie namieszali, strona zamula, zagrałem kupon, a nawet nie wiem gdzie teraz go znaleźć ... ;D

mag84 1,7K

mag84

Użytkownik
ja też mam problem ze znalezieniem kuponu !! tu trochę przesadzili ... było prosto i ok ???? A teraz pokręcili strasznie, choć wygląda to dość ciekawie !!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom