Gram w Bet365, Expekt, Tobet, BAH, Sportingbet i nigdy żadnych problemów nie miałem. Teraz już wiem, że po prostu nie ma sensu tracic czasu na Betsafe ????Dziwnym trafem NIGDY przy wypłacaniu większych kwot kilka razy NIGDY nie zablokowali mi konta ... jak macie już jakieś problemy to zgłoście do LGA czy jak to tam leci .
No albo druga opcja grać w śmiesznych bukach polskich ????
Dobrze, że są wyczuleni. Z tym, że uczciwych graczy powinni zostawić w spokoju. Ja nawet o jakiś resetach modemu czy zmianach kompa nie pomyslałem, bo po prostu mam jedno konto i tego się trzymam. Nie mam ochoty się z nimi użerać - wiem, że Betsafe zalogowanego u siebie mnie już nie zobaczy.Betsafe jest wyczulony na multikontowców. Jak ktoś grał z jednego ip na kilku kontach, to nic od nich z darmowych spinów nie wypłaci. Nawet reset modemu i zmiana przeglądarki/ komputera nie pomogą. Oni mają swoje sposoby i wyłapują przekręty. Mefisto99 ale jak jesteś bez winy, to walcz o swoje. Betsafe w wyłapywaniu multikont idzie tak daleko, że może zdarzają im się błędy z uczciwymi kontami :smile:
Takich surów się nie gra(no chyba, że to nie sure, choć ja to widziałem w surach, to wtedy nic nie straci ewentualnie), bo to ewidentna pomyłka buka wczoraj wieczorem była i szanse na anulowanie są 50:50...Czy anuluja mi ten zakład i czy mogą to zrobic po wyniku zdarzenia.Proszę o pomoc
wpłacałem kase przez mb na tego buka no i myslalem ze skoro wplacalem przez mb to nie bedzie problemow jesli chodzi o weryfikacje (na pinnacle mb z automatu po prostu przypisali mi tzn ze moge tlyko i wylacznie na to konto mb przelewac/wysylax kase). chcialem jakies grosze wyplacic a ci ze chca skan dowodu, rachunek i zrzuty ekranu z mb dla mnie jedna wielka paranoja ???? i żarty no ale. dzis wyslalem zobaczymy co bedzie dalej.Panowie jak jest z weryfikacją w tym buku ? właśnie się zarejestrowałem i skorzystałem z promocji 100% do 200PL od HKoksa wiem ze najpierw trzeba było się rozeznać w tym sprawach a pożniej rejestrować .
-Jakie dokumenty potrzebne do weryfikacji ?
- jak z wypłatami ? wpłacałem przez P24 czyi wypłata będzie tylko na ROR ?
Bukmacher żąda dwóch dokumentów ze zdjęciem plus rachunek potwierdzający adres zamieszkaniaPanowie jak jest z weryfikacją w tym buku ? właśnie się zarejestrowałem i skorzystałem z promocji 100% do 200PL od HKoksa wiem ze najpierw trzeba było się rozeznać w tym sprawach a pożniej rejestrować .
-Jakie dokumenty potrzebne do weryfikacji ?
- jak z wypłatami ? wpłacałem przez P24 czyi wypłata będzie tylko na ROR ?
u mnie tez weryfikacja przeszła bez większych problemów, jednakże to że chcieli screnshooty z MB to lekka przesada ; dwpłacałem kase przez mb na tego buka no i myslalem ze skoro wplacalem przez mb to nie bedzie problemow jesli chodzi o weryfikacje (na pinnacle mb z automatu po prostu przypisali mi tzn ze moge tlyko i wylacznie na to konto mb przelewac/wysylax kase). chcialem jakies grosze wyplacic a ci ze chca skan dowodu, rachunek i zrzuty ekranu z mb dla mnie jedna wielka paranoja ???? i żarty no ale. dzis wyslalem zobaczymy co bedzie dalej.
e/
dotychczas gralem na pinnacle i betsafe surebety, starajac sie by zaklady wygrywaly na pinku a na betsyfie wdupialy i na razie szlo dobrze i chyba bedzie trzeba dalej tak probowac ???? na razie przelew mi anulowali
Jaki to am być rachunek w przypadku gdy wszystkie mam na starych? Tj światło, woda, net etc. bo dostałem takiego meila i nie wiem co im wysłać:Bukmacher żąda dwóch dokumentów ze zdjęciem plus rachunek potwierdzający adres zamieszkania