zaplacic 5%panowie mam problem
teraz chcę wypłacić hajs a oni twierdzą że muszą 5% potrącić
pierdziele tyle im płacić
co robić w takim razie?
Od kiedy gram u nich ani razu nie prosili o skan jakieś dokumentów. Wypłaty idą bezproblemowo.Jak wygląda weryfikacja u tego buka ??
Z ich strony to pewnie problemy z licencją są. Każdy buk ma politykę, która ma niby zniechęcać oszustów (typu obrót całego depozytu - czyli też bonusy dawane na start i zmuszające do gry przed wypłatą), i to chyba wymóg ogólny bo u paru już się z takimi rzeczami spotkałem.panowie mam problem
wpłaciłem dużo hajsu celem zagrania do nich i jak juz chciałem postawić no to się dowiedziałem że mam limit
teraz chcę wypłacić hajs a oni twierdzą że muszą 5% potrącić
pierdziele tyle im płacić
co robić w takim razie?
Wyplacasz na to konto z ktorego wplaciles - zawsze tak jest.potrzebuje pomocy rok temu zleciłem wypłate w betsafe i sie okazało ze pieniazki nie dotarły na moje konto tylko trafiły na całkiem inne konto zrobiłem reklamacje ktora trwa juz ponad rok i ciagle tylko słysze od nich "panie Marcinie osoba ktorej wysłał pan pieniazki nie ma obowiazku ich zwrucic" tylko ze to nie ja zrobiłem blad tylko pani ktora mnie kierowała jak mam zrobic wypłate i odp pani była taka prosze zrobic wypłate na konto na ktore pan wpłacił
"pieniążki" są zawsze małe :grin:szkoda bo to nie sa małe pieniazki a teraz nie wiem jak je moge odzyskac