mając ten tytuł przelewu : p24-...Faktycznie coś nie tak. Dziś zrobiłem przelew przez p24, wszystko przebiegało pomyślnie do czasu automatycznego wysłania potwierdzenia wpłaty do serwisu betsafe ... wtedy strona siadła i nie chciała się załadować. Pieniążków nie ma ani na koncie w serwisie ani w bankowym ... Jestem ciekaw jak się sytuacja rozwinie.
Mam tą samą sytuację. P24 utworzyło przedpłatę, ale gdy próbuję skorzystać z przedpłaty to strona wiesza się w momencie wysłania potwierdzenia do buka, na jednej z przeglądarek wyskoczył komunikat "brak połączenia z serwerem betsafe.com"Faktycznie coś nie tak. Dziś zrobiłem przelew przez p24, wszystko przebiegało pomyślnie do czasu automatycznego wysłania potwierdzenia wpłaty do serwisu betsafe ... wtedy strona siadła i nie chciała się załadować. Pieniążków nie ma ani na koncie w serwisie ani w bankowym ... Jestem ciekaw jak się sytuacja rozwinie.
napisz to w e mailu do nich.Problem w tym, ze za nic nie płacę ^^ Telefon na matkę, ewentualnie kartą w sklepie..
wyciag z banku, faktura na piwo itpTelefon na matkę, ewentualnie kartą w sklepie..
na pewno jest coś za co zapłaciłeś kiedyś samodzielnie ????Problem w tym, ze za nic nie płacę ^^ Telefon na matkę, ewentualnie kartą w sklepie..