kto_ja
Użytkownik
To jak kolega wyżej wygrał 600e, to 590e moze wypłacić na zakłady a 10e x 25?ale PONAD kwote np.10e mozna przelac i dalej obracac:-|
To jak kolega wyżej wygrał 600e, to 590e moze wypłacić na zakłady a 10e x 25?ale PONAD kwote np.10e mozna przelac i dalej obracac:-|
Musisz najpierw wybrac jeden z kuponow ze stosu ! pozniej dopiero zdrapywac.o żesz kurde ???? jak to zdrapac ???? wybieram zdrapywarke i nic :|
silver-1Eczy ma to jakies znaczenie zdrapka silver i bronze ?
600 euro z samej zdrapki i jeszcze 50 w kasynie
o co Ci chodzi chloptasiu ? zazdroscisz ? ze Ty siedzisz od rana i obgryzasz paznokcie zeby cos wygrac i nie wychodzi to trudno. nie masz zadnych dowodow ze tego nei wygral. TO jest wlasnie typowy polak brawo ???? jesli ktos cos wygra albo sie wychyli to zgniesc i zdeptac ! idz ise schowaj matole.na bank :spokodfhgfh:.. zmaż dwa zera.
spoko, denerwuje mnie jak jakis maly zazdrosny polaczek watpi w cos bo ktos ugral wiecej od niego. Ja tam screenow nie potrzebuje bo jesli koles klamie to jest jeszcze wiekszym dzieckiem ????spoko spoko bez kłotni tu prosze heh ???? przeciesz jak siadlo mu to chyba se nie wymyslil ze wygral tyle! a jak cos to moze przciesz jakis maly screen aby ten kto uwaza ze nie wygral tyle zeby uwierzył i po sprawie ????
Ale zrobić scrren to 2minuty, i roziwał by wszelkie wątpliwości, bo 600E ten człowiek tam nie wygrał, jestem tego na 99% pewien, w Paytable nie ma nawet takiej kwoty do zdrapania.....:jezora:jest 400 a później 800 i dalej już więcej...spoko, denerwuje mnie jak jakis maly zazdrosny polaczek watpi w cos bo ktos ugral wiecej od niego. Ja tam screenow nie potrzebuje bo jesli koles klamie to jest jeszcze wiekszym dzieckiem ????